Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сърце от Кренвирш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Завийте всеки кренвирш на кръг като венче, използвайте клечки за зъби, за да не се разгъват....

Всяка кора се маже с лютеница и се слага по 1/2 кренвирш, сирене и кисели краставички, след което се навива на руло....

1

След това добавяме картофите, нарязаните кренвирши, натрошеното сирене, нарязания кашкавал и топеното сирене....

Нарежете кренвирша на кръгчета и щом се сгорещи олиото наредете половината от тях в тигана....

1

Нарязваме и кренвирша. Подреждаме всичко върху блата, като най-отгоре поставяме настъргания кашкавал.
Печем на 200 градуса за 15 минути....

1

1
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: