Френска Лучена Супа с Праз лук

Разгледай всички 18 избрани предложения за френска лучена супа с праз лук в Готвач.бг.
Класическа френска лучена супа
Класическа френска лучена супа
изчакайте алкохолът да се изпари. Добавете и червеното вино. След като алкохолът и от него се изпари, добавете в супата постепенно брашното. На...
Прословутата френска лучена супа
Прословутата френска лучена супа
1
В тенджера наливаме зехтина и нагряваме до средна температура. Прибавяме предварително нарязания на шайби лук, солта, захарта и пипера и...
Френска лучена супа
Френска лучена супа
2
Нарежете лука на тънки кръгчета и ги запържете леко в масло на умерен огън. Добавете бъркайки ситно нарязания праз, с начукания чесън, кубчетата...
Класическа френска лучена супа
Класическа френска лучена супа
1
не загори. Готовият лук трябва да има карамелен загар. Отново сложете гърнето на котлона на умерен огън и залейте с виното. Когато се...
Лесна френска лучена супа
Лесна френска лучена супа
Нарязаният лук се запържва в мазнината докато стане кафеникав. Добавя се брашното и се залива с горещия бульон. Ври 20 мин. Подправя се...
Крем супа с праз лук
Крем супа с праз лук
6
Задушете ситно нарязания праз в маслото до прозрачност. Прибавете брашното и запържете като бъркате енергично за 3-4 мин. Добавете бульона и...
Френска супа с картофи и праз
Френска супа с картофи и праз
2
Разтопете маслото в тенджера, добавете нарязания праз и го задушете до омекване. Добавете картофите, водата, бульона, сол и пипер. Кипнете и...
Лучена супа
Лучена супа
1
Лука и морковите се запържват в маслото до златисто, Добавя се бульона и се слагат да заврят. Преди да са готови може да се сложи фиде или...
Супа от праз лук, картофи и сиренце
Супа от праз лук, картофи и сиренце
В нагрятия зехтин поставяме изчистения и нарязан праз, черния пипер и солта. Задушаваме до омекване. Добавяме вода и бульона. Прибавяме...
Френски лучен тарт
Френски лучен тарт
фолио и го оставете в хладилник за 30 минути. Загрете олиото в голям тиган. Изпържете нарязания лук за 10 минути. Сипете оцета и захарта...
Френски лучен мармалад
Френски лучен мармалад
Лукът се реже на шайби и се запържва на среден огън в маслото до тъмнокафяв цвят около 30 минути. Разбърква се постоянно, за да не изгори...
Лучена супа с елда
Лучена супа с елда
2
В тенджера с 3 литра вода се слагат нарязаният морков и лукът. Като се сварят се добавя олио, сол, червен пипер и елдата. Като се свари елдата...

Рейтинг

3.4
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: