Gotvach.bg»Избрани Колекции»Зелник с Праз лук
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зелник с Праз лук

Зелник с Праз лук

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно зелник с праз лук в Gotvach.bg.
Зелник с праз и орехиЗелник с праз и орехиРазделя се на 6 топки и от тях се разточват тънки кори, като една се прави по-голяма от диаметъра на тавата, в която ще се пече зелника....
Зелник с праз и каймаЗелник с праз и кайма
Сложете зелника да се пече в предварително загрята на около 200 градуса фурна....
ЗелникЗелник
Залейте с разтопеното масло и изпечете зелника в умерено загрята фурна....
Зелник със спанак и лукЗелник със спанак и лук
2
Зелникът се пече в умерена фурна до приятен загар, изважда и се поднася нарязан на квадратни парчета....
Зелник с праз и кисело зелеЗелник с праз и кисело зеле
1
Печете зелника докато се зачерви. Зелникът с праз и кисело зеле е готов....
Кюстендилски зелник с праз и чушкиКюстендилски зелник с праз и чушки
6
Запържете накълцания праз с нарязаните сухи чушки. Смесете сиренето, яйцата и млякото....
Зелник с праз, маслини и гъбиЗелник с праз, маслини и гъби
С долната кора се прави ръб. Отгоре се намазва с мазнина или жълтък и се пече в умерена фурна до зачервяване. Зелникът се сервира топъл....
Бабиния зелникБабиния зелник
5
Запържваме леко парения лапад и лук, добавяме яйцата и джоджена. Сваряваме булгура и го охлаждаме. Разстиламе корите и слагаме част от лапада,...
Самоковски зелникСамоковски зелник
2
Изпечете Самоковския зелник за половин час в предварително загряна на 180 градуса фурна. След като го извадите, завийте с кърпа да се запари....
Шопски зелникШопски зелник
Печем зелника в предварително загрята фурна на 180 градуса за 40 минути. Шопският зелник е готов....
Пещерски ЗелникПещерски Зелник
5
Зелникът се приготвя от две големи кори, като всяка е с девет по малки, т.т. две големи топки и осемнадесет по-малки топки тесто....
Традиционен зелникТрадиционен зелник
Печем зелника на 180 градуса за 40 минути. Традиционният зелник е готов....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: