Gotvach.bg»Избрани Колекции»Праз Лук Полезен
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тънкости при готвенето на праз лук
Празът може да използвате в много и най-различни ястия. Той е заместител на лука и може да се консумира сготвен или суров. Всяка част от праз...
Какво да сготвя с праз?
Празът е една от основните храни на българина и е неизменна съставка в почти всяко ястие. Може да се намери почти през цялата година, но е най-популярен...
Как да си замразим праз
Студено е, а на нас ни се иска да похапнем от всичко и да излизаме колкото се може по-рядко. Разбира се, задълженията не ни позволяват да се отпуснем...
Повече праз, по-малко холестеролПраз лукът е почитан през годините от много цивилизации, включително и в Древен Рим и Древна Гърция. Те приемали зеленчука като олицетворение...
2
Вкусни постни манджи с праз
Французите считат вкуса на праза за изтънчен и неслучайно той е главна съставка в тяхната основа за супи и зеленчукови ястия, наречена мирпоа...
Как се задушава праз?
Празът е подходящ за много ястия - както месни, така и безмесни, тестени и други. В повечето от тях е нужно той да бъде задушен, тогава ароматът му...
Как се съхранява праз?
За да се наслаждавате на ползите и вкуса на праза по-дълго време, трябва да знаете как да го съхранявате правилно....
Вкусотийки с праз за жълти стотинки
Когато настъпва есента, започваме леко да се натъжаваме, защото ще забравим за слънчевите селски домати от домашната ни градина, за свежите краставици...
Зимните салати с праз - постни и страшно апетитни!
Праз има навсякъде по пазари и магазини, което ни и вдъхнови да ви предложим рецепти за салата с праз. За да бъде още по-вкусна салатката, към нея...
Как по-дълго да съхраним праз?
Празът има важно място сред малкото зимни зеленчуци, които се консумират в прясно състояние, защото има висока хранителна стойност и е първокачествен...
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: