Френски Козунак

Прегледай всички 12 авторски предложения за френски козунак в Готвач.бг.
Френски козунакФренски козунакМаята се разтваря в половината мляко и се оставя да втаса. Яйцата се разбиват със захарта, маслото, солта и останалото мляко на топло. Добавя...
КозунакКозунакОт 3 фитила сплетете 1 козунак на плитка....
Френски еклерФренски еклерВсяка френска рецепта за еклер винаги е с масло....
Френски сладкишФренски сладкишПрясното мляко се сварява заедно с 1 к.ч. от захарта и солта. Прибавя се полусвареният ориз. Оставя се да изстине, след което се прибавят разбитите...
Френски багетиФренски багетиСухата мая се разтваря в 50 мл топла вода. Оставя се на страни да шупне, като се добавя щипка брашно. Брашното и солта се смесват и се пресяват...
Френски кремФренски кремВ съд поставяме нишестето с половината захар и го разбъркваме много добре . Разбиваме яйцата добре и ги прибавяме към нишестето, като разбъркваме...
Френски кроасаниФренски кроасаниФренските кроасани се пекат 18 минути в предварително загрята фурна на 220 градуса. Сервирайте със сладко или масло....
Френски тартифлетФренски тартифлетИзточник: Кулинарен блог Ани Шакарян Забележка: Сиренето Реблушон, което е дадено в рецептата може да се намери в София във френско-италианските...
Френски дресингФренски дресингСмесете всички съставки в шейкър и разбийте до получаване на гладка смес. Опитайте и добавете още подправки, ако желаете. Съхранявайте в буркан...
Френски поничкиФренски поничкиКипнете водата с маслото, солта и захарта. Щом кипне, добавете брашното наведнъж и и разбивайте сместа интензивно. Продължете да разбивате още 1 минута...
Френски пралиниФренски пралиниНачупете бадемите и ги сложете на леко намазнена хартия за печене. Изсипете захарта и водата в много малка тенджерка и загрейте внимателно докато...
Френски коктейлФренски коктейлДжинът, захарта и прясно изцеденият сок от лимона се разбиват с леда в шейкър. Разпределят се в чаши за шампанско и се заливат с ледено шампанско...

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: