Френски Козунак

Прегледай всички 12 авторски предложения за френски козунак в Готвач.бг.
Френски козунакФренски козунакМаята се разтваря в половината мляко и се оставя да втаса. Яйцата се разбиват със захарта, маслото, солта и останалото мляко на топло. Добавя...
КозунакКозунакОт 3 фитила сплетете 1 козунак на плитка....
Френски тартифлетФренски тартифлетИзточник: Кулинарен блог Ани Шакарян Забележка: Сиренето Реблушон, което е дадено в рецептата може да се намери в София във френско-италианските...
Френски кремФренски кремВ съд поставяме нишестето с половината захар и го разбъркваме много добре . Разбиваме яйцата добре и ги прибавяме към нишестето, като разбъркваме...
Френски сладкишФренски сладкишПрясното мляко се сварява заедно с 1 к.ч. от захарта и солта. Прибавя се полусвареният ориз. Оставя се да изстине, след което се прибавят разбитите...
Френски багетиФренски багетиСухата мая се разтваря в 50 мл топла вода. Оставя се на страни да шупне, като се добавя щипка брашно. Брашното и солта се смесват и се пресяват...
Френски еклерФренски еклерВсяка френска рецепта за еклер винаги е с масло....
Френски ФранзелиФренски ФранзелиМаята и захарта се разтварят в 300 мл. топла вода. Сместа се оставя на топло да втаса. След като започне да образува пяна, се добавя счуканата таблетка...
Френски сладоледФренски сладоледОригиналната рецепта на френския сладолед се приготвя със сладко от смокини, но по желание може да използвате и друго....
Френски сандвичиФренски сандвичиСложете френските сандвичи да се запекат в предварително загряна фурна за няколко минути....
Френски хлябФренски хлябОт посочените продукти месим тестото, като предварително разтворим маята във водата. Трябва да се меси поне 10 минути. Пръскаме го с олио. Овиваме...
Френски целувкиФренски целувкиФренските целувки се пекат до покафеняване в предварително загрята на 190 градуса фурна....

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: