Хрупкави Картофи по Селски

Прегледай всички 74 подбрани съвети за хрупкави картофи по селски в Готвач.бг.
Хрупкави картофиХрупкави картофиКартофите се намазват със зехтин и се овалват в галетата. Тавичката за печене се намаслява и се поставят картофите....
Хрупкави картофкиХрупкави картофкиПече се 12-15 минути при 30% мощност на микровълновата и температура на горещия въздух 250°С, като се разбърка 2 пъти, докато картофите станат хрупкави...
Хрупкави картофи сотеХрупкави картофи сотеКартофите се обелват и измиват. Слагат се да се варят в тенджера с вода. Водата трябва да покрива картофите....
Хрупкави печени картофкиХрупкави печени картофкиТези хрупкави печени картофи може да се поднесат като гарнитура или самостоятелно със свежа зелена салата. Източник: pep-4o.blogspot, com...
Печени хрупкави картофкиПечени хрупкави картофкиПостелете тавата с хартия за печене, изсипете картофите върху хартията и поръсете обилно с галета, разбъркайте така че да полепнат навсякъде но картофите...
Пикантни хрупкави картофкиПикантни хрупкави картофкиКартофите стават много хрупкави и вкусни. Могат да се сервират с чеснов сос....
Хрупкави пържени картофкиХрупкави пържени картофкиКолкото са по-сухи, толкова по-хрупкави стават. Загрява се 1/2 от зехтина в средно голям тиган и се слага 1/4 от картофите....
Вкусни селски картофиВкусни селски картофиНакрая вкусните селски картофи може да се поръсят леко с черен пипер или с пикантен червен пипер. Стават прекрасни!...
Картофи по СелскиКартофи по Селски
Отново разбъркваме и изсипваме картофите в тефлонова тава. Печем картофите на 200 градуса до готовност....
Френски селски картофиФренски селски картофиКартофите се обелват и се режат на тънки резени. С останалата мазнина се маже тавичка....
Селски хляб с хрупкава коричкаСелски хляб с хрупкава коричкаПека на загрята на 160 градуса фурна, като в ъгъла на фурната слагам купичка с вода, която да се изпарява и да направи коричката още по-хрупкава....
Ароматни хрупкави пресни картофиАроматни хрупкави пресни картофиАроматните хрупкави пресни картофи стават уникални - хрупкави отвън и кремообразни отвътре. Опитайте непременно, няма да съжалявате....

Рейтинг

4.2
Общо 9 гласували
5 3
4 5
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: