Gotvach.bg»Избрани Колекции»Желиран Сладкиш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Сипете сместа върху блата и сложете сладкиша да престои в хладилник за около 4 часа....

Поставете желирания сладкиш в хладилник за 3-4 часа, за да се стегне, след което може да сервирате.
Свежият желиран сладкиш с кайсии е готов....

4

След няколко минути вземете купата с желирания сладкиш и обърнете върху подходяща чиния или поднос....

След това обръщаме желирания сладкиш в голяма чиния или тавичка. Украсяваме по желание. Нарязваме на парчета и сервираме....

В подходящ съд натрошете бисквитите на малки парченца.
Желатина разтворете в малко вода и оставете да набъбне.
Прасковите измийте, подсушете...

Върху него се поставя плоска тежка чиния и се прибира в хладилника за още 12 часа, след което желирания сладкиш се обръща....

Източник на този желиран плодов сладкиш за лятото: Иванка Ракова - Българските ястия и рецепти...

Желатинът се изсипва в купичка със студена вода, за да набъбне.
Плодовете се измиват. Ябълката и крушата се почистват и нарязват на малки кубченца...

2
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
54
42
31
23
10
Дай твоята оценка: