Класически Палачинки

Разгледай всички 35 избрани предложения относно класически палачинки в Готвач.бг.
Класически палачинки
Класически палачинки
25
Разбиваме с млякото трите яйца и постепенно добавяме брашното, олиото и солта. Взимаме един черпак и с него вземаме част от сместа...
Ирански палачинки
Ирански палачинки
2
палачинки за златисто и внимателно ги вадете с шпатула. Традиционно тези ирански палачинки (Kharbassa Dosa/Polo) се поднасят с доматен сос и ...
Канадски палачинки
Канадски палачинки
2
от всяка страна. Гарнирайте канадските палачинки с плодов сироп или кленов сироп....
Зеленчукови палачинки
Зеленчукови палачинки
нагорещен тефлонов тиган. Всяка палачинка поръсвайте с малко галета и щом се опече от едната страна, обръщайте внимателно и от другата....
Картофени палачинки
Картофени палачинки
От яйцето, брашното, солта и млякото се приготвя тесто за палачинки. Картофите се обелват и настъргват. Добавят се към тестото и се...
Какаови палачинки
Какаови палачинки
8
масълце. Готовите палачинки се захлупват, за да се задушат и омекнат. Може да ги намажете с течен шоколад или сладко по избор....
Бабините палачинки
Бабините палачинки
11
тесто престоява за най-малко 30 минути и се изпържват палачинките в тиган с капчици мазнина....
Сметанови палачинки
Сметанови палачинки
. Объркваме хубаво сместа. Гребваме по 1 черпак от сместа и в много малко мазнина пържим сметановите палачинки. Подходящи са за гарниране ...
Вегански палачинки
Вегански палачинки
3
. Загрейте няколко капки мазнина в тефлонов тиган и гребвайте черпак от сместа. Веганските палачинки се пекат стандартно - от двете страни. ...
Икономични палачинки
Икономични палачинки
1
, 5-та палачинка се капва по капка олио. Обръщат се, когато може да се отдели лесно от тигана и се “пържи” и от другата страна. Който може...
Портокалови палачинки
Портокалови палачинки
захар на вкус. Всичко се размесва добре. Тестото се оставя да "почине" около 30 минути. Палачинките се пекат на сгорещен тиган. Пълнят...
Царевични палачинки
Царевични палачинки
Пащърнакът се добавя във вряща вода за 15-20 минути. После го охладете на стайна температура. Пасирайте царевицата. Добавете брашното...

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: