Мариновани Чорбаджийски Чушки

Открий всички 74 подбрани съвети относно мариновани чорбаджийски чушки в Готвач.бг.
Мариновани чушки козирогМариновани чушки козирогОставете маринованите чушки козирог да престоят 1 час, за да се овкусят и консумирайте с мерак....
Мариновани чушки върхариМариновани чушки върхариСъхранявайте маринованите чушки върхари на хладно и тъмно място. Имат трайност над 1 година....
Елховска апетитка с чорбаджийски чушкиЕлховска апетитка с чорбаджийски чушкиПо-късно сипете чорбаджийските чушки, белия и черен пипер, по желание добавете и чесън....
Вкусна салата с чорбаджийски чушкиВкусна салата с чорбаджийски чушкиЧушките се измиват и подсушават. Печем на загрята скара или грил тиган от двете страни....
Вкусна апетитка с чорбаджийски чушкиВкусна апетитка с чорбаджийски чушкиВкусната апетитка с чорбаджийски чушки е готова....
Сурови чорбаджийски чушки без варенеСурови чорбаджийски чушки без варенеМежду чорбаджийските чушки се поставят нарязани скилидки чесън. Загрява се вода и допълваме до горе буркана....
Пукани чорбаджийски чушки без варенеПукани чорбаджийски чушки без варенеЧорбаджийските чушки с отрязани дръжки се нареждат на скара и печем от всички страни....
Салата от чорбаджийски чушки (козирог)Салата от чорбаджийски чушки (козирог)Чушките се почистват (може да им се отрежат дръжките, за да не заемат място) и се опърлят (за да не цапаме котлона, може да ги опърлим в тиган с тънко...
Млечна салата с чорбаджийски чушкиМлечна салата с чорбаджийски чушкиЧорбаджийските чушки се измиват, премахват се дръжките и се нарязват на парчета....
Чорбаджийски чушки в доматен сосЧорбаджийски чушки в доматен сосСлед това добавете измитите чорбаджийски и люти чушки, нарязаните скилидки чесън, солта на вкус, черния пипер, захарта, оцета и олиото....
Чорбаджийски чушки с прошуто и кашкавалЧорбаджийски чушки с прошуто и кашкавалОвкусете салатата с получения дресинг, подредете хрупкавите чушки отгоре и сервирайте....
Туршия с патладжан и чорбаджийски чушкиТуршия с патладжан и чорбаджийски чушкиЧушките се изпичат, обелват и почистват от семето и дръжките. След това се заливат с оцета и след като престоят 6-7 часа се отцеждат....

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: