Палачинки на сач

Открий всички 74 избрани предложения за палачинки на сач в Готвач.бг.
Разликата между катми и палачинкиРазликата между катми и палачинкиОсновната разлика между катмите и палачинките се състои в това, че катмите са значително по-плътни от палачинките, и се правят с мая....
Какво е сач?Какво е сач?Сачът представлява глинен съд, на който може да се приготвят както зеленчуци, така и месото. Храната, приготвена на сач, е изключително вкусна,...
Със сач може да се готви и диетичноСъс сач може да се готви и диетичноНа сач могат да се приготвят всякакви вкуснотийки. Ако сте любител на по-мазните меса, може да си приготвите заедно с някакви зеленчуци или да добавите...
Няколко начина да си направим палачинкиНяколко начина да си направим палачинкиНяма как да не опитате и някои изпитани рецепти за палачинки като Палачинки Сюзет, Диетични палачинки, Палачинки с трици, Овесени палачинки...
Как приготвят палачинки в различните страниКак приготвят палачинки в различните страниВижте още рецепти за апетитни палачинки: Пухкави палачинки с извара, Слепени палачинки с течен шоколад, Овесени палачинки, Палачинки с вода...
Златните 10 правила за вкусни палачинкиЗлатните 10 правила за вкусни палачинкиПо време на пържене мажем тигана с малко масло след всяка палачинка; 7....
Как се приготвят вкусни Джинджифилови палачинки?Как се приготвят вкусни Джинджифилови палачинки?Изсипете сиропа на палачинките и доукрасете по желание със сметана....
Комбиниран сачКомбиниран сачНарежете двата вида месо на кубчета, наденицата - на колелца, лука и чушките - на шайби, гъбите - на филийки. Сложете сача на котлон, сипете малко...
Постен СачПостен СачПочистете зеленчуците и печурките и ги нарежете на филийки, лентички, резенчета. Отделете доматените парченца, които ще поставите направо върху сача...
Добруджански сачДобруджански сачКато за начало нарязваме пилешкото и свинското месо на средни парчета, поставяме го в предварително приготвената марината (соев сос, олио, сол, черен...
Калугерски сачКалугерски сачФилето се нарязва на кубчета и се изпържва в намаслен тиган. Прибавят се нарязания на полумесеци лук и гъби и нарязаният на кръгчета суджук....
Летен сачЛетен сачСмесете лимоновия сок с малко олио и добре разбийте. Посолете пилешкото месо, поръсете го с черен пипер и го намажете с лимонения дресинг. След 10...

Рейтинг

3
Общо 4 гласували
5 0
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: