Свински Език с Масло и Гъби

Открий всички 23 избрани предложения за свински език с масло и гъби в Готвач.бг.
Терин от свински езикТерин от свински език
за 5-7 минути в малко вода и подправки на вкус, след което се отцежда. Смесва се с нарязания език, посолява се, добавят се подправки по...
Телешки език в маслоТелешки език в масло
1
разтопете маслото и в него запържете чесъна. Прибавете нарязания на ивици език. Овкусете с черен пипер....
Език с масло на фурнаЕзик с масло на фурна
2
Езикът се почиства и се слага да се свари с черен пипер на зърна, дафинов лист и лъжица оцет. Свареният език се обелва и нарязва на филии...
Свински Език ЯхнияСвински Език Яхния
Поставяме езика в съд заедно с бахара и дафиновия лист да се вари. След като е готов вадим и докато е още топъл го обелваме. Нарязваме...
Свински език на скараСвински език на скара
В подсолена вода поставяме добре измития свински език и варим за около 20 минути. Когато изтече времето, към водата добавяме едро нарязаните...
Пържен свински езикПържен свински език
магданоз, черен пипер. Потапяйте езика в тази смес, разбито яйце и пържете до готовност. Поднесете пържения свински език с лимонови резенчета....
Чорба от свински езикЧорба от свински език
Измийте добре езика и го сложете да се свари добре с 2 л вода. Щом е готов, извадете, обелете го и го нарежете на малки парченца. Прецедете...
Супа с варен свински езикСупа с варен свински език
тенджера задушете лук и сипете от бульона, в който са се варили езиците. След като кипне добавете нарязания език, джоджена, чубрица, черен...
Свински език със сметанов сосСвински език със сметанов сос
. Подправете със сол и черен пипер. Оставете да поври малко за да се сгъсти и отстранете от огъня. Поднесете в чинии сметановия сос и върху него наредете парчетата нарязан език. Поръсете с нарязан магданоз....
Ароматен телешки език в маслоАроматен телешки език в масло
Измийте и почистете добре телешкия език. Сварете в подсолена вода с дафинов лист. Разтопете маслото на тиган и прибавете езика...
Език със сос и гъбиЕзик със сос и гъби
Почистете езика и го сварете. Махнете пяната и сменете водата 2-3 пъти. Варете докато езикът омекне. Готовият език нарежете на филийки...

Рейтинг

5
Общо 5 гласували
5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: