Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Език с Масло и Гъби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Загрявам 3 с.л. олио и 50 г масло, запържвам леко от двете страни.
Пърженият свински език с масло е страхотно мезе!...

1

Поднесете панирания свински език с гарнитура от картофена салата, печени или пържени картофи или друго по избор....

След като е готов пушеният свински език, го нарязваме на тънко и го поръсваме пожелание със сминдух....

2

Потапяйте езика в тази смес, разбито яйце и пържете до готовност.
Поднесете пържения свински език с лимонови резенчета....

Поставяме езика в съд заедно с бахара и дафиновия лист да се вари. След като е готов вадим и докато е още топъл го обелваме....
Рейтинг
5
Общо гласували: 6
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка: