Gotvach.bg»Избрани Колекции»Телешки Език с Масло и Гъби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Гарнитура - бял ориз
Задушеният телешки език с гъби и масло е много вкусен!...

Хапнете с голямо удоволствие този перфектен телешки език в масло - наистина е страшно вкусен!...

Покриваме с капак и оставяме за 20 минути на тих огън телешкия език с гъби пачи крак....

Език:
Измиваме телешкия език, слагаме го в тенджера, доливаме вода и подсоляваме....

Телешкият език се слага в тенджера под налягане с вода, заварява се и се отстранява пяната отгоре....

Подготвеният телешки език се нарязва на парчета и се вари в тенджера под налягане. Зеленчуците се нарязват на ситно и се задушават в зехтин....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
53
41
30
22
10
Дай твоята оценка: