Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пържен Език в Масло
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Потапяйте езика в тази смес, разбито яйце и пържете до готовност.
Поднесете пържения свински език с лимонови резенчета....

В тиган разтопете маслото и запържете за 2-3 минутки чесъна със сол. Вдигнете от котлона и полейте нарязаният език.
Сервирайте веднага....

Щом е готов, отгоре подредете парченцата масло. Получава се супер вкусен език в масло....

Обръщаме парчетата език още веднъж в маслото, запържваме отново 1-2 мин. и изваждаме....

Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа....

2

5
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: