Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1
Език
Подреждаме в предварително намазнена с масло тавичка.
Отгоре нарязваме масло и запичаме до зачервяване запечен свински език с масло....

Телешкият език се сварява много добре, след което се нарязва на филийки и се запържва леко в масло....

Задушеният свински език с шкембе в масло и лук е готов....

В широк тиган загрейте маслото и сложете парчетата от езика. Поръсете ги с малко сол и с червения пипер....

Добавят се нарязани филии език, пържим до златисто, като се овкусява с желаните подправки и изваждаме в чиния....

Гарнитура - бял ориз
Задушеният телешки език с гъби и масло е много вкусен!...

Изпържете го на няколко пъти (като се нареже езикът, се получават доста парченца - не препълвайте тигана) в разтопеното предварително краве масло,...
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: