Gotvach.bg»Избрани Колекции»Паниран Език
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Паниран език с гъбен сосЕзикът се сварява, изважда се, потапя се в студена вода, обелва се и се нарязва на шайби.
Приготвя се гъбения сос....
Паниран език в пухкава панировка
Сложете езика да се вари в леко солена вода.
След като е готов, го обелете и нарежете на тънки парченца....
Паниран езикВ подсолена вода слагаме да се свари езикът. Може да ползвате телешки или свински, както ви хареса....
2
Паниран телешки език
Изчистете и измийте телешкия език и го сложете да се свари заедно с едро нарязаните зеленчуци. Обелете телешкия език и го нарежете на филии....
Паниран свински езикИзчистете и измийте свинския език.
Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон....
2
Език в гърне
Добре почистените езици се осоляват и леко се фаршироват (разрязват) на поне 5-6 места....
Език в сачеСложете езика и го запечете равномерно от двете страни, като добавяте по още малко масло....
1
Език в гювечеСлед това с полученото се покрива езикът. По желание може да се капне и малко вино....
2
Свински език в гювече
Когато яйчицата побелеят, но са рохки в средата, свинският език в гювече е готов....
Телешки език с кашкавал
Езикът се сварява, обелва се и се оставя да изстине. Нарязва се на тънки парчета и се задушава в разтопеното масло....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: