Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Паниран Език

Паниран Език

Разгледай всички 24 авторски предложения за паниран език в Gotvach.bg.
Паниран език с гъбен сосПаниран език с гъбен сосЕзикът се сварява, изважда се, потапя се в студена вода, обелва се и се нарязва на шайби. Приготвя се гъбения сос....
Паниран език в пухкава панировкаПаниран език в пухкава панировка
Сложете езика да се вари в леко солена вода. След като е готов, го обелете и нарежете на тънки парченца....
Паниран езикПаниран език
2
В подсолена вода слагаме да се свари езикът. Може да ползвате телешки или свински, както ви хареса....
Паниран телешки езикПаниран телешки език
Изчистете и измийте телешкия език и го сложете да се свари заедно с едро нарязаните зеленчуци. Обелете телешкия език и го нарежете на филии....
Паниран свински езикПаниран свински език
2
Изчистете и измийте свинския език. Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон....
Език в гърнеЕзик в гърне
Добре почистените езици се осоляват и леко се фаршироват (разрязват) на поне 5-6 места....
Език в сачеЕзик в саче
1
Сложете езика и го запечете равномерно от двете страни, като добавяте по още малко масло....
Език в гювечеЕзик в гювече
2
След това с полученото се покрива езикът. По желание може да се капне и малко вино....
Език в маслоЕзик в масло
7
Поднесете езика в масло с настърган хрян, дижонска горчица и препечен хляб....
Свински език в гювечеСвински език в гювече
Когато яйчицата побелеят, но са рохки в средата, свинският език в гювече е готов....
Телешки език с кашкавалТелешки език с кашкавал
Езикът се сварява, обелва се и се оставя да изстине. Нарязва се на тънки парчета и се задушава в разтопеното масло....
Телешки език в маслоТелешки език в масло
2
Прибавете нарязания на ивици език. Овкусете с черен пипер....

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: