Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Език Натюр

Език Натюр

Разгледай всички 12 авторски предложения за език натюр в Gotvach.bg.
Пилешки бутчета натюр в микровълноваПилешки бутчета натюр в микровълноваБутчетата се слагат в керамична форма, похлупват се и се размразяват 24 мин при 180 Вт. Оставят се да престоят 15 мин (за всеки 8 мин 5 мин престой...
Хрупкава ципура натюр на фурнаХрупкава ципура натюр на фурна
Поднесете хрупкава ципура натюр на фурна с гарнитурата и питието, което подобава на случая :) Вижте още как да изчистим ципура и кое вино е подходящо...
Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)
1
Дробът предварително се накисва за 10-12 часа в студена вода, след това се отцежда и внимателно се подсушава. С остър нож почистете всички жили. След...
Миди НатюрМиди Натюр
1
Сложете мидите да престоят в солена вода, преди да започнете да ги готвите. След като са престояли, трябва да ги измиете и почистите под течаща...
Eзик натюрEзик натюр
2
Загрейте маслото в тиган с широко дъно и запържете парчетата език, които трябва да са добре сварени....
Морски раци натюрМорски раци натюр
Морските раци натюр са чудни....
Свински пържоли натюрСвински пържоли натюр
Плешката нарежете на тънки пържоли, ако на места е по-дебело парчето, леко го нацепете или начукайте. Осолете месото и поръсете по малко черен и червен...
Пържен мозък натюрПържен мозък натюр
Добър апетит с Пържен мозък натюр!...
Волски езикВолски език
Спорите на волския език узряват юли-август месец. Волският език е един от най-разпространените видове от отдел Папратовидни в България....
Желиран езикЖелиран език
2
След това се подреждат кремидообразно филийките език....
Език панеЕзик пане
1
Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа....
Паниран езикПаниран език
2
В подсолена вода слагаме да се свари езикът. Може да ползвате телешки или свински, както ви хареса....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: