Gotvach.bg»Избрани Колекции»Език Натюр
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешки бутчета натюр в микровълноваБутчетата се слагат в керамична форма, похлупват се и се размразяват 24 мин при 180 Вт. Оставят се да престоят 15 мин (за всеки 8 мин 5 мин престой...
Хрупкава ципура натюр на фурна
Поднесете хрупкава ципура натюр на фурна с гарнитурата и питието, което подобава на случая :)
Вижте още как да изчистим ципура и кое вино е подходящо...
Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)Дробът предварително се накисва за 10-12 часа в студена вода, след това се отцежда и внимателно се подсушава. С остър нож почистете всички жили. След...
1
Eзик натюрЗагрейте маслото в тиган с широко дъно и запържете парчетата език, които трябва да са добре сварени....
2
Миди НатюрСложете мидите да престоят в солена вода, преди да започнете да ги готвите.
След като са престояли, трябва да ги измиете и почистите под течаща...
1
Свински пържоли натюр
Плешката нарежете на тънки пържоли, ако на места е по-дебело парчето, леко го нацепете или начукайте. Осолете месото и поръсете по малко черен и червен...
Волски език
Волският език /Phyllitis scolopendrium/ представлява многогодишна папрат с късо коренище, от което излизат едри, кожести и дълги листа с къса дръжка...
Печен език
Разбърква се добре и половината от сместа се разстила в добре намазнена тава, и с нареждат от горе парчетата език....
Паниран езикВ подсолена вода слагаме да се свари езикът. Може да ползвате телешки или свински, както ви хареса.
След като се свари, изцеждаме от водата и...
2
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: