Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Език Натюр

Език Натюр

Разгледай всички 12 авторски предложения за език натюр в Gotvach.bg.
Пилешки бутчета натюр в микровълноваПилешки бутчета натюр в микровълноваБутчетата се слагат в керамична форма, похлупват се и се размразяват 24 мин при 180 Вт. Оставят се да престоят 15 мин (за всеки 8 мин 5 мин престой...
Хрупкава ципура натюр на фурнаХрупкава ципура натюр на фурна
Поднесете хрупкава ципура натюр на фурна с гарнитурата и питието, което подобава на случая :) Вижте още как да изчистим ципура и кое вино е подходящо...
Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)
1
Дробът предварително се накисва за 10-12 часа в студена вода, след това се отцежда и внимателно се подсушава. С остър нож почистете всички жили. След...
Eзик натюрEзик натюр
2
Загрейте маслото в тиган с широко дъно и запържете парчетата език, които трябва да са добре сварени....
Миди НатюрМиди Натюр
1
Сложете мидите да престоят в солена вода, преди да започнете да ги готвите. След като са престояли, трябва да ги измиете и почистите под течаща...
Морски раци натюрМорски раци натюр
Морските раци натюр са чудни....
Пържен мозък натюрПържен мозък натюр
Добър апетит с Пържен мозък натюр!...
Свински пържоли натюрСвински пържоли натюр
Плешката нарежете на тънки пържоли, ако на места е по-дебело парчето, леко го нацепете или начукайте. Осолете месото и поръсете по малко черен и червен...
Волски езикВолски език
Волският език /Phyllitis scolopendrium/ представлява многогодишна папрат с късо коренище, от което излизат едри, кожести и дълги листа с къса дръжка...
Желиран езикЖелиран език
2
След това се подреждат кремидообразно филийките език....
Печен езикПечен език
Разбърква се добре и половината от сместа се разстила в добре намазнена тава, и с нареждат от горе парчетата език....
Паниран езикПаниран език
2
В подсолена вода слагаме да се свари езикът. Може да ползвате телешки или свински, както ви хареса. След като се свари, изцеждаме от водата и...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: