Gotvach.bg»Избрани Колекции»Паниран Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Паниран дробНарежете измития и подсушен телешки дроб на ленти. Поръсете го с сол, риган и черен пипер на вкус.
Прибавете зехтина и лимоновия сок, разбъркайте...
Паниран дроб с ароматни подправкиДробът се почиства от ципи, измива се и се нарязва на парчета. След това се поръсва с малко хлябна сода и така престоява около 15-30 минути и после...
1
Паниран свински дроб
Свинският дроб се почиства и нарязва на късове. Измива се и се оставя да се отцеди от водата.
Междувременно се приготвя панировка от разбито яйце...
Паниран телешки дроб
В силно сгорещено олио панираме, като последователно потапяме в брашно и яйце....
Паниран черен дробПоръсва се с черен пипер и се панира в силно загрята мазнина, като последователно се потапя в брашно и яйце....
1
Паниран агнешки дробАгнешкия дроб измивам и нарязвам на ивици или тънки плочки. В дълбока купа изсипвам парчетата дроб, обливам ги със студена вода и слагам лъжица оцет...
3
Бърз паниран свински дроб
Нарежете свинския дроб на парчета и го залейте с прясното мляко. Оставете го в хладилника за 1 час. Отцедете и подсушете. Разбийте яйцата с млякото...
Паниран свински дроб с лимон
Нарежете свинския дроб на подходящи парчета. Накиснете го в студена вода, за да се отстрани кръвта. Ако има жилки, също ги отстранете. Отцедения дроб...
Паниран агнешки дроб с кашкавал
Паниран агнешки дроб с кашкавал се сервира с макарони, юфка или кускус....
Паниран свински дроб с прясно мляко
Измийте свинския дроб и го почистете от кръвоносните съдове. Нарежете го на едри парчета и го залейте с прясното мляко (трябва млякото да го покрива...
Паниран свински дроб с ароматни подправкиДробът се почиства и измива. Нарязва се на парчета, дебели около 1.5 см. След рязането може да се измие още веднъж и да се подсуши.
После се натърква...
1
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: