Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Паниран свински дроб с ароматни подправкиДробът се почиства и измива. Нарязва се на парчета, дебели около 1.5 см. След рязането може да се измие още веднъж и да се подсуши.
После се натърква...
Паниран свински черен дроб с винен сос
Свинският черен дроб се измива и се нарязва на парчета със средна големина.
В купа се смесват брашното и галетата, и в тях се овалват нарязаните...
Паниран телешки дроб върху канапе от спагети
Добър апетит с паниран телешки дроб върху канапе от спагети....
Паниран камамберВ малка чинийка слагаме 3 с.л галета и в друга 3 с.л. бяло пшенично брашно. В купичка разбиваме 1 голямо яйце с шипка сол с телета бъркалка.
Нарязваме...
1
Паниран хек
Гарнитурата за панирания хек може да е и по ваш избор. Панировката е подходяща за всякаква бяла риба....
Паниран толстолоб
Започвам с почистването на толстолоба (вкъщи си имам рибари и често ми донасят от този вид риба, затова в рецептата ще споделя и как я почиствам)....
Паниран Костур
Когато извадим готовите парчета панирана риба, поливаме с лимоновия сок от лимона.
Поднасяме, докато е още топла....
Паниран бекон
Накисваме във вода пушения бекон и го оставяме да престои за 1 нощ. След това го слагаме в тава, заливаме го с 4 ч.ч. вода. Добавяме оцета, лука с...
Паниран кремОстава да панираме нашият десерт. За тази цел си пригответе две чинии- едната с брашно за овалване, а другата с разбитото второ яйце....
8
Паниран лукЛучените кръгчета овалваме първо в брашно и после в приготвената кашичка за паниране.
Изпържваме в олио до златисто....
3
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: