Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешки език с кашкавал
Езикът се сварява, обелва се и се оставя да изстине. Нарязва се на тънки парчета и се задушава в разтопеното масло....
Агнешки език в сметана
Почистете хубаво езика и го осолете. Покрийте го със студена вода и го кипнете....
Език с Гъби и Кашкавал
Към тях добавяме виното и малко бульон от езика, разбъркваме и всичко това изсипваме към езика....
Език с кашкавал в гювечеПоставяме езика в съд и го сваряваме.
В тенджера поставяме доматите консерва, солта, черния пипер и малко олио....
2
Свински език с краве масло
Сервирам езика на тиган със сварен ориз с бульона от варенето на свинските езици....
Перфектен телешки език в масло
Телешкият език се сварява много добре, след което се нарязва на филийки и се запържва леко в масло....
Език с гъби на фурна
В йенска тенджера се смесват гъбите и езикът. Подправят се с черен пипер и дафинов лист. Заливат се с 1 ч.ч. прецеден бульон от езика....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: