Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

Така по-добре се преливат и хармонизират вкусовете на доматената яхния с наденица и киселец....

Щом лукът се запържи, добавете нарязаната наденица. Бъркайте и запържете за около 5 минути....

Сиренето и кашкавалът се разделят на по пет части и започваме да пълним гювечетата като слагаме ред картофи ред наденичка....

Намазваме гювечетата с олио, нареждаме на дъното наденица, отгоре слагаме киселите краставички, после чушка, слагаме по 3 с.л. домати на всяко гювече...

Поръсете яхнията с нарязан магданоз, отстранете от котлона и сервирайте.
Лятната яхния от зеленчуци и наденица е готова....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: