Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бисквитена Торта с Извара

Бисквитена Торта с Извара

Разгледай всички 23 авторски предложения за бисквитена торта с извара в Gotvach.bg.
Бисквитена торта НасладаБисквитена торта НасладаИзважда се поръсваме със захарни перли и нарязана на квадрати, бисквитената торта Наслада се сервира. Хапваме с наслада!...
Бисквитена торта МечтаБисквитена торта Мечта
Оставяме бисквитена торта Мечта за няколко часа в хладилник, за да стегне....
Ефектна Бисквитена тортаЕфектна Бисквитена торта
Така редувате докато не свършат бисквитите. С остатъка от сметаната измазвате хубаво цялата бисквитена торта....
Медена бисквитена тортаМедена бисквитена торта
Медената торта е готова. Добър апетит! Медената бисквитена торта е много сполучлива, опитайте....
Бисквитена торта СтевияБисквитена торта Стевия
Хубаво е тортата да се остави за 10-12 часа, за да попият хубаво бисквитите. Бисквитената торта Стевия е готова....
Натрошена бисквитена тортаНатрошена бисквитена торта
Натрошената бисквитена торта е готова....
Нестандартна бисквитена тортаНестандартна бисквитена торта
Добре е тавата да е по-малка, така любимата бисквитена торта ще стане по-висока....
Сръбска бисквитена тортаСръбска бисквитена торта
Нанесете сместа върху охладената обикновена бисквитена торта. Оставете в хладилника да се охлади....
Вкусна бисквитена тортаВкусна бисквитена торта
1
Аз имах позасъхнало шоколадово кексче и го начупих на трохи върху тортата. Вкусната бисквитена торта е готова....
Персийска бисквитена тортаПерсийска бисквитена торта
Прибираме готовата торта в хладилник за една нощ или поне 3 - 4 часа, за да стегне хубаво. И ето - имаме си персийска бисквитена торта!...
Бисквитена торта ГарашБисквитена торта Гараш
Със сместа залейте добре охладената бисквитена торта. След което приберете в хладилника за една вечер бисквитената торта с шоколад....
Портокалова бисквитена тортаПортокалова бисквитена торта
Портокалова бисквитена торта е изключително лек и вкусен десерт!...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
52
45
31
21
10
Дай твоята оценка: