Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

След като се отстрани от котлона, гъбената каша се овкусява с черен пипер на вкус и се пасира.
Сервира се с малко сметана или крутони....

Гъбите се нарязват на филийки и се прибавят към горещата вода и вино. Варят се около 20 мин.
В тенджера се запържва маслото и нарязаните скилидки...

Свалете от котлона и добавете ситно нарязан магданоз към гъбената каша при поднасяне.
Да ви е вкусно!...

2

Нарязвате лука и праза на ситно. Гъбите, както вече съм споменавал, не мийте, а почистете внимателно с кухненска хартия, ако желаете те да се запържат...

Сервирате ароматната гъбена каша от горска челядинка и лук, като поръсите с пресен магданоз .
Добър апетит!...
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка: