Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Тенджерата се затваря с капака и бутчетата се пекат на умерена фурна до готовност....

Разбъркайте добре и залейте бутчетата. Поръсете с останалия кашкавал и запечете още 10 минути....

В загрят тиган запържваме пилешките бутчета до златист цвят. Изсипваме ги в гювеча....

Разтривате почистените, измити и подсушени бутчета със сол и черен пипер на вкус....

Отстранете кожата на пилешките бутчета. Лука нарежете на ситно, а морковите на жулиени....

След това се намазнява тава и в нея се редят маринованите пилешки бутета. Останалият сос се изсипва върху бутчетата....

Отгоре поставяме измитите бутчета и поръсваме със червен пипер.
Поставяме във фурната и печем до готовност....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 7
54
42
31
20
10
Дай твоята оценка: