Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пилешки Бутчета Кентъки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешки Бутчета Кентъки

Пилешки Бутчета Кентъки

Прегледай всички 12 избрани предложения за пилешки бутчета кентъки в Gotvach.bg.
Пилешки Бутчета тип КентъкиПилешки Бутчета тип КентъкиПилешките Бутчета тип Кентъки са много вкусни! Разгледайте и нашите рецепти за панирани пилешки хапки....
Пилешки бутчета тип KFCПилешки бутчета тип KFC
3
Готовите бутчета се изваждат върху кухненска хартия, за да се отцедят от мазнината....
Пилешки бутчета с корнфлейкс KFCПилешки бутчета с корнфлейкс KFC
Пилешки бутчета с корнфлейкс KFC са още по-добри от оригинала :)...
Панирани бутчета тип KFCПанирани бутчета тип KFC
Да Ви е сладко с моите панирани бутчета тип KFC!...
Пилешки жулиени KFCПилешки жулиени KFC
Извадете в чиния с кухненска хартия, оставете за кратко да поеме мазнината и сервирайте пилешките жулиени KFC с гарнитура по избор....
Пилешки крилца тип KFCПилешки крилца тип KFC
2
Царевичното брашно се изсипва в купа и се смесва с натрошения пилешки бульон. В друг съд се изсипва смляният на едри парчета корнфлейкс....
Картофени пилешки бутчетаКартофени пилешки бутчета
Картофените пилешки бутчета задължително сервираме със студена бира....
Шеметни пилешки бутчетаШеметни пилешки бутчета
8
Шеметните пилешки бутчета са много вкусни....
Глазирани пилешки бутчетаГлазирани пилешки бутчета
Сипете пилешките бутчета и ги запържете за 5 минути, след което ги наредете на кухненска хартия, за да се абсорбира мазнината....
Пилешки бутчета (Египет)Пилешки бутчета (Египет)
За да приготвите специалната подправка за бутчетата, като запечете в сух загрят тиган бадемите и семената за 30 секунди, като ги бъркате....
Облечени пилешки бутчетаОблечени пилешки бутчета
Междувременно оваляйте бутчетата в останалите подправки и малко сол и ги запечете леко леко в тиган с олиото....
Сочни пилешки бутчетаСочни пилешки бутчета
Бутчетата се измиват добре и се мариноват за 3-4 часа, като от време на време се разбъркват....

Рейтинг

3.1
Общо гласували: 7
51
42
31
23
10
Дай твоята оценка: