Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
![Мекици с тесто от хлебопекарна](/files/lib/250x250/mekici-hlebopekarna1.webp)
![Тесто за мекици в хладилник](/files/lib/250x250/testo-mekici-hladilnik.webp)
1
![Тесто за домашни мекици и милинки](/files/lib/250x250/dough-photo12.webp)
1
![Универсално тесто за мекици и питки](/files/lib/250x250/testo-bread-kvas.webp)
15
![Универсално тесто за мекици, тутманици, блатове](/files/lib/250x250/universalnotestomekcii.webp)
1
![Моето еластично тесто за фокачи и пици](/files/lib/250x250/testo-fokachi-pizi.webp)
След като втаса тестото за фокачи и пици е готово за оформяне на вкусни пици и ароматни фокачи....
![Базово тесто за пици, пай и питки](/files/lib/250x250/testo-mesene44.webp)
Разбъркайте, след което омесете меко тесто, което да не лепне по ръцете ви.
Ако е необходимо, може да добавите още брашно....
![Мекици от хладилно тесто](/files/lib/250x250/mekici-hladilno-testo.webp)
Когато решите да си приготвите мекици, късайте част от тестото и оформете топчета колкото яйце, поставете ги върху леко намаслен плот за 30 минути...
![Мекици с козуначено тесто](/files/lib/250x250/mekichki.webp)
1
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
51
43
32
21
10
Дай твоята оценка: