Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Ръсваме черен пипер, мащерка, риган, сол на вкус и прибавяме воденичките....

Пилето се вари в бульона около 8 минути при 100% мощност на микровълновата в захлупен съд. Обръща се и се вари, докато стане готово (още 8 минути...

Измитото месо се сварява в леко подсолена вода и след като изстине се нарязва на равномерни парчета.
В маргарина се запържват лукът и брашното...

3

Готовото гъбено фрикасе от печурки се поръсва с чер пипер.
Може да се добави лимонов сок на вкус към фрикасето....

Фрикасето от пилешки фенери е готово.
Ако ви харесва тази рецепта, опитайте и тази рецепта за пуешко фрикасе или пиле фрикасе....

Варете вкусното фрикасе още 5-10 минути на слаб огън при често разбъркване, за да не се пресече много сосът, но да се сгъсти....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 9
53
45
30
21
10
Дай твоята оценка: