Gotvach.bg»Избрани Колекции»Различно Фрикасе с Кайма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Различно фрикасеСлед завиране, се изчаква около 5 минути и фрикасето се маха от котлона.
Сервира се с обилно добавен пресен лимонов сок....
Фрикасе с каймаДобавете яйчната смес и след 2-3 минути свалете фрикасето с кайма. Поднесете с накълцан пресен магданоз....
3
Пуешко фрикасе
Изключете след няколко минути, охладете и поднесете пуешко фрикасе с прясно смлян черен пипер....
Сос Фрикасе
Използвам го както за месо (основно пиле фрикасе), така и за зеленчуци (например пълнени чушки).
1....
Агнешко фрикасе
Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките.
Варете, докато месото омекне.
Запържете в маслото...
Пиле фрикасеМакар думата фрикасе да е френска, пилето фрикасе е заело почетно място в местната трапеза и е задължително ястие за всеки дом....
104
Гъбено фрикасеЗабележка: много е важно да запържите добре брашното, в противен случай гъбеното фрикасе ще има неприятния вкус на сурово брашно!...
2
Леща фрикасе
Вари се още 5 – 6 мин и лещата фрикасе подправя се на вкус със сол, черен пипер, чубрица и по желание 1 – 2 капки оцет....
Целина фрикасе
Целината се почиства, обелва, измива и се нарязва на филии. Във вода се слагат солта и черия пипер и в нея се вари целината.
След като се свари...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: