Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Градинарска Мусака

Градинарска Мусака

Открий всички 23 кулинарни идеи за градинарска мусака в Gotvach.bg.
Мусака с картофиМусака с картофиМусака с картофи за малки и големи гладници. Не пропускайте да си приготвите и вие тази мусака без яйца и мляко....
Мусака с фусилиМусака с фусили
Лукът и морковите се задушават в зехтина. Добавят се каймата и гъбите. След около 5-6 минути се сипват доматите и подправките. След като се сгъсти...
Мусака с гъбиМусака с гъби
1
Гъбите се почистват и режат на филийки. Лукът и доматите също се режат на филийки. Лукът и гъбите се смесват и овкусяват със солта и черния пипер....
Мусака с чушкиМусака с чушки
3
Сложете да мусаката с чушки да се пече за около половин час. Залейте я с полива от разбитите заедно яйца, кисело мляко и нишесте....
Мусака с пилеМусака с пиле
Разбийте яйцата с прясното мляко и брашното, залейте мусаката с пиле с полива, настържете кашкавал отгоре и върнете във фурната да се пече за още...
Мусака с патладжаниМусака с патладжани
13
Веднага след като извадите мусаката от печката наръсете с малко рендосан кашкавал и върнете за 5 минути да хване златист загар....
Мусака с ЮфкаМусака с Юфка
Подгответе си всички зеленчуци, като доматите и моркова настържете поотделно, а лука, чушката и целината нарежете на ситни кубчета. Картофите направете...
Мусака в гювечМусака в гювеч
Пека мусаката около час и половина във фурната на 180 градуса....
Мусака с макарониМусака с макарони
2
Нанесете заливката равномерно върху изпечената мусака, поръсете с настъргания кашкавал. Печете още 15-20 мин. на 180 градуса....
Мусака с езикМусака с език
Сервирайте мусаката с наситнен магданоз....
Мусака с лещаМусака с леща
4
След това мусаката се изважда от фурната и се изсипва заливката отгоре ѝ. Връща се във фурната и се пече до готовност....
Мусака с карфиолМусака с карфиол
Разбийте 1 яйце със сметаната, залейте мусаката, наредете парченца масло и печете 30-тина минути в умерено загрята фурна....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 9
54
45
30
20
10
Дай твоята оценка: