Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мусака с фусили
Лукът и морковите се задушават в зехтина. Добавят се каймата и гъбите. След около 5-6 минути се сипват доматите и подправките.
След като се сгъсти...
Мусака с чушкиСложете да мусаката с чушки да се пече за около половин час. Залейте я с полива от разбитите заедно яйца, кисело мляко и нишесте....
3
Мусака с риба
Рибата се сварява в солена вода и се обезкостява.
Докато рибата се вари, картофите се белят, мият и нарязват на колелца. В тава за печене се нареждат...
Мусака с макарониНанесете заливката равномерно върху изпечената мусака, поръсете с настъргания кашкавал. Печете още 15-20 мин. на 180 градуса....
2
Мусака с гъбиГъбите се почистват и режат на филийки. Лукът и доматите също се режат на филийки. Лукът и гъбите се смесват и овкусяват със солта и черния пипер....
1
Мусака с елда
Загрейте олиото и задушете ситно нарязаните лук и моркови. Добавете каймата и овкусете със сол и черен пипер.
Междувременно залейте елдата в вода...
Мусака с месоНарязваме месото на малки парчета и го задушаваме леко в тиган. В тава изсипваме месото и добавяме подправките.
Обелваме, измиваме и нарязваме...
3
Мусака с лещаСлед това мусаката се изважда от фурната и се изсипва заливката отгоре ѝ. Връща се във фурната и се пече до готовност....
4
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 9
54
45
30
20
10
Дай твоята оценка: