Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Градинарска Мусака

Градинарска Мусака

Открий всички 23 кулинарни идеи за градинарска мусака в Gotvach.bg.
Мусака с езикМусака с езикСервирайте мусаката с наситнен магданоз....
Мусака с колбасиМусака с колбаси
Картофите се белят и режем на кубчета както за обикновена мусака....
Мусака в гювечМусака в гювеч
Пека мусаката около час и половина във фурната на 180 градуса....
Мусака с празМусака с праз
Запечете мусаката във фурната....
Мусака с фусилиМусака с фусили
Лукът и морковите се задушават в зехтина. Добавят се каймата и гъбите. След около 5-6 минути се сипват доматите и подправките. След като се сгъсти...
Мусака с чушкиМусака с чушки
3
Сложете да мусаката с чушки да се пече за около половин час. Залейте я с полива от разбитите заедно яйца, кисело мляко и нишесте....
Мусака с рибаМусака с риба
Рибата се сварява в солена вода и се обезкостява. Докато рибата се вари, картофите се белят, мият и нарязват на колелца. В тава за печене се нареждат...
Мусака с макарониМусака с макарони
2
Нанесете заливката равномерно върху изпечената мусака, поръсете с настъргания кашкавал. Печете още 15-20 мин. на 180 градуса....
Мусака с гъбиМусака с гъби
1
Гъбите се почистват и режат на филийки. Лукът и доматите също се режат на филийки. Лукът и гъбите се смесват и овкусяват със солта и черния пипер....
Мусака с елдаМусака с елда
Загрейте олиото и задушете ситно нарязаните лук и моркови. Добавете каймата и овкусете със сол и черен пипер. Междувременно залейте елдата в вода...
Мусака с месоМусака с месо
3
Нарязваме месото на малки парчета и го задушаваме леко в тиган. В тава изсипваме месото и добавяме подправките. Обелваме, измиваме и нарязваме...
Мусака с лещаМусака с леща
4
След това мусаката се изважда от фурната и се изсипва заливката отгоре ѝ. Връща се във фурната и се пече до готовност....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 9
54
45
30
20
10
Дай твоята оценка: