Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гъбена Чорба с Манатарки

Гъбена Чорба с Манатарки

Прегледай всички 23 кулинарни идеи относно гъбена чорба с манатарки в Gotvach.bg.
Манастирска гъбена чорбаМанастирска гъбена чорбаЩом супата е готова, се сипва сметаната, наръсва се с черен пипер и магданоз и сервираме....
Обикновена гъбена чорбаОбикновена гъбена чорба
Малко преди готовност чорбата се подправя с мащерка и накрая с черен пипер....
Моята гъбена чорбаМоята гъбена чорба
Сипете в тенджера 2-2.5 литра вода и оставете да заври. Прибавете нарязаните на дребно зеленчуци и нарязаните на полумесеци гъби, овкусете със...
Тревненска гъбена чорбаТревненска гъбена чорба
Доварете с него и овкусете супата с посочените подправки - естрагон, смлян черен пипер и сол на вкус....
Зелева супа с манатаркиЗелева супа с манатарки
Може да се поднесе с крутони вкусната супа с манатарки. Рецептата за зелева супа с манатарки е от Домашна готварска книга от 1885 година....
Постна супа с манатаркиПостна супа с манатарки
Подправяме гъбената супа на вкус. Постната супа с манатарки е много вкусна....
Супа от манатаркиСупа от манатарки
Овкусете супата със сол и черен пипер на вкус и я поднесете с накълцан магданоз. Супата от манатарки е много вкусна....
Гъбена чорба с оризГъбена чорба с ориз
Сервирайте гъбената чорба гореща, като поръсите с черен пипер и добавите оцет на вкус (по желание)....
Гъбена чорба от печуркиГъбена чорба от печурки
7
Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни предложения за гъбена чорба или вкусна гъбена крем супа....
Гъбена чорба с фидеГъбена чорба с фиде
Свалете гъбената чорба от котлона и подправете с черен пипер и пресните подправки....
Гъбена чорба със сметанаГъбена чорба със сметана
Накрая сметаната се разбива, към нея се добавят на няколко лъжици от гъбената чорба и се темперира....
Гъбена чорба с чесънГъбена чорба с чесън
Почистете гъбите и ги нарежете на тънки ивици. Задушете ги до омекване под капак с малко олио. Добавете ситно нарязания лук и запържете за 2-3...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
53
44
32
20
10
Дай твоята оценка: