Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гъбена Чорба с Манатарки

Гъбена Чорба с Манатарки

Прегледай всички 23 кулинарни идеи относно гъбена чорба с манатарки в Gotvach.bg.
Тревненска гъбена чорбаТревненска гъбена чорбаДоварете с него и овкусете супата с посочените подправки - естрагон, смлян черен пипер и сол на вкус....
Ароматна гъбена чорбаАроматна гъбена чорба
Източник: Graciela Nikolova от Кулинарна мрежа Ароматната гъбена чорба е готова....
Моята гъбена чорбаМоята гъбена чорба
Сипете в тенджера 2-2.5 литра вода и оставете да заври. Прибавете нарязаните на дребно зеленчуци и нарязаните на полумесеци гъби, овкусете със...
Тракийска гъбена чорбаТракийска гъбена чорба
Подчертавам, че чесънът е малко – 1 скилидка, просто за аромат, защото все пак е гъбена супа, а не шкембе чорба....
Постна супа с манатаркиПостна супа с манатарки
Подправяме гъбената супа на вкус. Постната супа с манатарки е много вкусна....
Зелева супа с манатаркиЗелева супа с манатарки
Може да се поднесе с крутони вкусната супа с манатарки. Рецептата за зелева супа с манатарки е от Домашна готварска книга от 1885 година....
Супа от манатаркиСупа от манатарки
Овкусете супата със сол и черен пипер на вкус и я поднесете с накълцан магданоз. Супата от манатарки е много вкусна....
Гъбена чорба със сметанаГъбена чорба със сметана
Накрая сметаната се разбива, към нея се добавят на няколко лъжици от гъбената чорба и се темперира....
Гъбена чорба с фидеГъбена чорба с фиде
Сипете в тенджера 2 литра вода и оставете да заври. Прибавете нарязаните на дребно праз лук и моркови и нарязаните на полумесеци гъби. Овкусете...
Гъбена чорба от печуркиГъбена чорба от печурки
5
Гъбена чорба от печурки, която е и много полезна. Нарежете на ситно лука, моркова и целина....
Гъбена чорба с оризГъбена чорба с ориз
Сервирайте гъбената чорба гореща, като поръсите с черен пипер и добавите оцет на вкус (по желание)....
Гъбена чорба с чесънГъбена чорба с чесън
Почистете гъбите и ги нарежете на тънки ивици. Задушете ги до омекване под капак с малко олио. Добавете ситно нарязания лук и запържете за 2-3...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
53
44
32
20
10
Дай твоята оценка: