Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гъбена Чорба с Манатарки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гъбена Чорба с Манатарки

Гъбена Чорба с Манатарки

Прегледай всички 23 кулинарни идеи относно гъбена чорба с манатарки в Gotvach.bg.
Гъбена супа от манатаркиГъбена супа от манатаркиПюрирайте гъбената супа до гладкост. Сервирайте, докато е топла супата с манатарки....
Гъбена крем супа с манатаркиГъбена крем супа с манатарки
Кипнете отново гъбената супа, пасирайте и поднесете....
Гъбена чорба с манатарки по карловскиГъбена чорба с манатарки по карловски
Малко преди готовност на чорбата, прибавете и останалите 50 г масло. Гъбената чорба с манатарки по карловски е готова....
Гъбена супа с манатарки и печуркиГъбена супа с манатарки и печурки
Поднасяме гъбената супа с манатарки и печурки с поръсен магданоз....
Най-вкусната гъбена супа с манатаркиНай-вкусната гъбена супа с манатарки
Когато и то се свари, супата е готова. Най-вкусната гъбена супа с манатарки е чудна!...
Ароматна гъбена супа с манатарки и паста мисоАроматна гъбена супа с манатарки и паста мисо
Изчакайте малко да се поохлади (около 5-10 минути) и застройте ароматната гъбена супа с манатарки и паста мисо....
Гъбена чорбаГъбена чорба
1
Сервирайте гъбената чорба с натрошено сварено яйце....
Ароматна гъбена чорбаАроматна гъбена чорба
Източник: Graciela Nikolova от Кулинарна мрежа Ароматната гъбена чорба е готова....
Тракийска гъбена чорбаТракийска гъбена чорба
Подчертавам, че чесънът е малко – 1 скилидка, просто за аромат, защото все пак е гъбена супа, а не шкембе чорба....
Обикновена гъбена чорбаОбикновена гъбена чорба
Малко преди готовност чорбата се подправя с мащерка и накрая с черен пипер....
Манастирска гъбена чорбаМанастирска гъбена чорба
Щом супата е готова, се сипва сметаната, наръсва се с черен пипер и магданоз и сервираме....
Моята гъбена чорбаМоята гъбена чорба
Сипете в тенджера 2-2.5 литра вода и оставете да заври. Прибавете нарязаните на дребно зеленчуци и нарязаните на полумесеци гъби, овкусете със...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
53
44
32
20
10
Дай твоята оценка: