Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гъбена Чорба с Манатарки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Малко преди готовност на чорбата, прибавете и останалите 50 г масло.
Гъбената чорба с манатарки по карловски е готова....

Когато и то се свари, супата е готова.
Най-вкусната гъбена супа с манатарки е чудна!...

Поднасяме гъбената супа с манатарки и печурки с поръсен магданоз....

Изчакайте малко да се поохлади (около 5-10 минути) и застройте ароматната гъбена супа с манатарки и паста мисо....

Пригответе руска гъбена супа сега и се насладете на автентичния вкус на руската кухня!
Гъбите се измиват и нарязват....

Подчертавам, че чесънът е малко – 1 скилидка, просто за аромат, защото все пак е гъбена супа, а не шкембе чорба....

Източник: Graciela Nikolova от Кулинарна мрежа
Ароматната гъбена чорба е готова....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 9
53
44
32
20
10
Дай твоята оценка: