Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рибен хайвер с грисДобавете подправките, магданоза и прясно изцеден лимонов сок към разбития хайвер....
Зеленчуков хайвер в буркани
Разпределете зеленчуковия хайвер в буркани, затворете и стерилизирайте за 15 минути....
Гъбен хайвер с лук
Лукът се нарязва на ситно и се запържва до златисто.
Гъбите се почистват и се сваряват в солена вода.
Нарязват се на ситно и се смесват с...
Хайвер от чушки
Чушките се почистват от семките и се изпичат. Обелват се и се нарязват на ситно. Към тях добавете и лука нарязан на ситно. Лютите чушки също се изпичат...
Хайвер от гъби
След като се позапържи, се посолява и се подправя с черен пипер на вкус и с размитото доматено пюре....
Хайвер от шаранВ буркан или друг дълбок съд сипете заедно хайвера, накълцания съвсем ситно лук и сол на вкус (около 1/2 ч.л.)....
2
Хайвер от патладжанИзпечените патладжани се обелват и нарязват на ситно, слагат се в купа. Към тях се прибавят сиренето и нарязаното на дребни парчета яйце.
Чесънът...
1
Хайвер от сиренеПри сервиране оформяме получения хайвер и поръсваме с настърганите и леко осолени белтъци....
1
Хайвер от грисДруг начин да приготвите хайвера от грис е като направите яйцето, олиото и лимоновия сок на майонеза и я подправите с малко сол и захар....
4
Хайвер от извараРазбийте изварата с настъргания лук. Добавете червения пипер, счукания кимион.
Постепенно добавете и зехтина, като непрекъснато бъркате. Овкусете...
2
Хайвер от бобПасираме свареният боб. Добавяме 2 с.л. вода, счукания чесън, орехите, настъргания лук и маслините, нарязани на ситно. Поливаме с олио.
Разбъркваме...
1
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: