Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен Хайвер

Домашен Хайвер

Разгледай всички 23 авторски предложения за домашен хайвер в Gotvach.bg.
Рибен хайвер с грисРибен хайвер с грисДобавете подправките, магданоза и прясно изцеден лимонов сок към разбития хайвер....
Зеленчуков хайвер в бурканиЗеленчуков хайвер в буркани
Разпределете зеленчуковия хайвер в буркани, затворете и стерилизирайте за 15 минути....
Гъбен хайвер с лукГъбен хайвер с лук
Лукът се нарязва на ситно и се запържва до златисто. Гъбите се почистват и се сваряват в солена вода. Нарязват се на ситно и се смесват с...
Хайвер от чушкиХайвер от чушки
Чушките се почистват от семките и се изпичат. Обелват се и се нарязват на ситно. Към тях добавете и лука нарязан на ситно. Лютите чушки също се изпичат...
Хайвер от гъбиХайвер от гъби
След като се позапържи, се посолява и се подправя с черен пипер на вкус и с размитото доматено пюре....
Хайвер от спанакХайвер от спанак
Спаначеният хайвер се поднася с препечен хляб....
Хайвер от шаранХайвер от шаран
2
В буркан или друг дълбок съд сипете заедно хайвера, накълцания съвсем ситно лук и сол на вкус (около 1/2 ч.л.)....
Хайвер от патладжанХайвер от патладжан
1
Изпечените патладжани се обелват и нарязват на ситно, слагат се в купа. Към тях се прибавят сиренето и нарязаното на дребни парчета яйце. Чесънът...
Хайвер от сиренеХайвер от сирене
1
При сервиране оформяме получения хайвер и поръсваме с настърганите и леко осолени белтъци....
Хайвер от грисХайвер от грис
4
Друг начин да приготвите хайвера от грис е като направите яйцето, олиото и лимоновия сок на майонеза и я подправите с малко сол и захар....
Хайвер от извараХайвер от извара
2
Разбийте изварата с настъргания лук. Добавете червения пипер, счукания кимион. Постепенно добавете и зехтина, като непрекъснато бъркате. Овкусете...
Хайвер от бобХайвер от боб
1
Пасираме свареният боб. Добавяме 2 с.л. вода, счукания чесън, орехите, настъргания лук и маслините, нарязани на ситно. Поливаме с олио. Разбъркваме...

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: