Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашен Хайвер
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен тарама хайвер с орехи
Издълбаваме само средата на хляба и я накисваме във вода, отцеждаме я и много хубаво я изстискаме, раздробяваме я на трохи, които поставяме в купата...
Домашен хайверСмесете в дълбока купа хайвера, настъргания лук и пасирайте леко.
Добавете хляба и продължавайте да пасирате....
1
Хайвер с грис
Изсипете водата в тенджера и я сложете на котлона. Към нея добавете солта и олиото. Когато заври, веднага я махнете и постепенно прибавете гриса....
Домашен тарама хайверДобавяйте мазнина, докато хайверът не стане гладък и пухкав.
Сервирайте тарама хайвера в купичка, гарниран с пресен копър и маслини....
1
Гъбен хайвер с лук
Лукът се нарязва на ситно и се запържва до златисто.
Гъбите се почистват и се сваряват в солена вода.
Нарязват се на ситно и се смесват с...
Зеленчуков хайвер в буркани
Разпределете зеленчуковия хайвер в буркани, затворете и стерилизирайте за 15 минути....
Рибен хайвер с грис
Добавете подправките, магданоза и прясно изцеден лимонов сок към разбития хайвер....
Диетичен хайвер с извара
Изварата и червеният пипер се разбиват, като постепенно се прибавят водата и олиото.
Добавя се ситно нарязаният лук и се посолява на вкус....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: