Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашни ГиросиМесото се нарязва на филии, дебели 1 см и се намазват със смес от подправки и олио (може да се остави за около 1 час в хладилник да се овкуси добре...
Домашни гевречетаИзсипете брашното върху кухненския плот. Направете кладенче и сложете всички продукти за тестото.
Натрошете маята (ако искате, може да я разтворите...
1
Домашни КренвиршкиРазтворете маята в хладката вода. Добавете захарта, солта и 1 с.л. брашно. Оставете маята да втаса на топло.
Пресейте брашното и направете кладенче...
2
Домашни донътиТестото правя, като в кухненски робот поставям всички продукти
и там си омесвам хубаво и еластично тесто - за 10-ина минути.
След това покривам...
2
Домашни гевреци
Маята се разтваря във водата и се оставя на топличко за около половин час.
От брашното маята и солта омесваме тесто. След като е готово, завиваме...
Домашни суджуциТелешкото и свинското месо се смилат два пъти, а сланината се нарязва на кубчета. Смесете ги и добавете виното и солта.
Оставете сместа да престои...
3
Домашни бонбони
Начупете бисквитите и към тях добавете омекналото масло. Разбъркайте всичко много добре с лъжица.
Прибавете към сместа смлените орехи, какаото...
Домашни ликьориПлодовете се заливат със силна ракия, престояват около 2 месеца.
Сварява захарен сироп, който се приготвя от захарта с много малко вода колкото...
2
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
51
44
31
21
10
Дай твоята оценка: