Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашни хинкалиКогато налепите домашните хинкали, може да замразите част от тях, за да имате под ръка готови за варене винаги, когато ви се хапва нещо вкусно....
Домашни джумерки
Когато са готови, домашните джумерки се поръсват със сол на вкус, след което са готови за хапване....
Домашни кексчета
От една доза излизат 30 домашни кексчета.
Първо си намажете тавите с краве масло и ги приберете в хладилника, докато си правите сместа....
Домашни солетиВ купа смесете водата със зехтина и солта на вкус.
Към течните съставки добавете предварително пресятото брашно.
С ръка замесете еластично...
2
Домашни пурички
Маслото трябва да е със стайна температура. Маслото се разбива с миксер до получаването на пухкав крем. След това към маслото се прибавя и захарта...
Домашни кантучиниПродуктите са на око. Захарта е по-малко от брашното. Всичко се разбърква с ръка. Тестото се разделя на 2 еднакви части.
Поръсете плота с брашно...
1
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
51
44
31
21
10
Дай твоята оценка: