Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашни Курабии

Домашни Курабии

Разгледай всички 60 подбрани съвети за домашни курабии в Gotvach.bg.
Козуначени курабииКозуначени курабииОт него може да късате и да оформяте сплескани топчета или да го разточите и да изрежете желаните от вас форми курабии....
Бързи курабииБързи курабии
2
Пресейте брашното с бакпулвера, направете кладенче и сипете разбитото яйце, киселото мляко със содата, разтворена в него, мекото масло и захарта....
Курабии МамулКурабии Мамул
Вече охладените курабии Мамул поръсете с пудра захар....
Селски курабииСелски курабии
1
., оформят се формите на курабийките. Отгоре се намазват с жълтък и се поръсват с захар. Добър Апетит!...
Северозападни курабииСеверозападни курабии
1
Трябва да има разстояние между курабиите, защото се надуват....
Факир курабииФакир курабии
2
1 пакет масло се разтопява с 1 ч. ч. олио. Добавя се захарта и се разбърква, докато се разтопи. Накрая се добавя и брашното. Тестото трябва да...
Казанлъшки курабииКазанлъшки курабии
Разточете ги на по-дебелички кори и изрежете от тях гевречета или курабии с различни форми....
Медени курабииМедени курабии
1
В дълбок съд смесете захарта, яйцата, загрятия мед и маста. Разбийте всичко много добре. Накрая прибавете брашното със содата, карамфила и канелата...
Курабии КавалаКурабии Кавала
Смиламе бадемите на едро и заедно с 1 чаша брашно ги поставяме в тефлонов тиган и леко ги запържваме (около 5-6 минути). В една купа слагаме маслото...
Войнишки курабииВойнишки курабии
3
Шупваме си амонячната сода в киселото мляко. Разбиваме яйцата със захарта. Добавям олиото, бакпулвера с малко брашно. Постепенно слагаме брашно в...
Сусамени курабииСусамени курабии
1
Замесваме с посочените продукти тесто, което оставяме 30 минути в хладилника. Оформяме топки, овалваме в сусам, печем в предварително загрята...
Египетски курабииЕгипетски курабии
1
Намазнете тава, наредете египетските курабии и ги запечете в умерено загрята фурна до получаване на златист цвят....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
50
43
32
20
10
Дай твоята оценка: