Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мармалад от ренглотиИзключете котлона, оставете мармалада да се охлади.
Охладения мармалад пасирайте....
Мармалад от арония
Водата се загрява до кипване и се добавя захарта. Котлонът се намалява на минимум и се вари захарен сироп, докато започне леко да се сгъстява....
Мармалад от прасковиМахнете пръчките канела и разсипете горещия мармалад в бурканчета. Оставете ги обърнати да изстинат....
5
Мармалад от касис
Насипете изстиналия мармалад в малки затоплени буркани. На следващия ден завържете с целофан и прибере на хладно и тъмно....
Мармалад от мушмули
Избират се меки мушмули, които се сваряват на тих огън за около 10 минути. След това се прецеждат през гевгир.
Омекналите плодове се заливат с...
Мармалад от моркови
Когато точката на желиране е достигната, изсипвате мармалада в предварително затоплени бурканчета и веднага затваряте....
Мармалад от кайсииКайсиите се обелват и нарязват на половинки, след това се добавя захарта и всичко се оставя да заври.
Веднага след това се сместа се изсипва в...
3
Мармалад от ябълкиЯбълките се измиват, нарязват се на парчета и се варят в малко вода до омекване.
Отцеждат се и се претриват през сито.
Получената каша се...
4
Мармалад от шипкиГотовият мармалад се сгъстява. Още горещ се разсипва в бурканчета, затварят се и се стерилизират за около 10 минути....
2
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: