Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зимнини с Домати и Пипер

Зимнини с Домати и Пипер

Прегледай всички 23 кулинарни идеи относно зимнини с домати и пипер в Gotvach.bg.
Цветна туршия с карфиол, зелени домати и камбиЦветна туршия с карфиол, зелени домати и камбиЦветна туршия с карфиол, зелени домати и камби е като есен, затворена в вкусни буркани....
Туршия от карфиол, моркови и зелени доматиТуршия от карфиол, моркови и зелени домати
3
Разклащането продължава няколко дни, след което прибираме за зимата туршията от карфиол, моркови и зелени домати....
Солена туршия от зелени домати и сиврияСолена туршия от зелени домати и сиврия
3
Претакайте туршията през 1-2 дни в продължение на 10 дни. След това съхранявайте на хладно....
Туршия с гулияТуршия с гулия
Отгоре се поставят още клонки целина и заливаме туршията с марината. Затваря се с капачка и оставяме на хладно да втаса....
Туршия с бамяТуршия с бамя
1
Изплакнете бамята, почистете опашките, като внимавате да не засегнете семенниците и каналите. Лукът се почиства и нарязва на полумесеци. Поставете...
Туршия с броколиТуршия с броколи
Оставете туршията на хладно място....
Брускети с домати, пипер и кашкавалБрускети с домати, пипер и кашкавал
В съд смесваме доматите и пипера. Поръсваме от сместа в средата на всяка филийка....
Медена туршия с камбиМедена туршия с камби
Овкусете със сол и черен пипер, добавете зърна бахар и дафинови листа. Оставете сместа да заври....
Бабина туршия с карфиолБабина туршия с карфиол
Туршията с карфиол става приятно сладко-кисела на вкус. Да ви е сладко и наздраве с бабината туршия с карфиол!...
Шарена туршия в бурканиШарена туршия в буркани
Шарената туршия в буркани е готова....
Пържена туршия с яйцаПържена туршия с яйца
Поръсва се с подправки по ваш вкус - червен лют пипер, черен пипер, кимион, но без сол, защото туршията е солена....
Туршия с мариновани дюлиТуршия с мариновани дюли
След като бурканът с туршията бъде отворен, той може да се съхранява в хладилник до 3 месеца....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 9
54
43
32
20
10
Дай твоята оценка: