Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Изтръпване на Ръце и Крака

Изтръпване на Ръце и Крака

Прегледай всички 24 избрани предложения за изтръпване на ръце и крака в Gotvach.bg.
Пачи крак в масло и доматен сосПачи крак в масло и доматен сосПрибавете го със солта и задушете до готовност пачия крак. Накрая поръсете пачия крак в масло и доматен сос с магданоз....
Фарфале с гъби пачи крак и шункаФарфале с гъби пачи крак и шунка
1
Шунката, чесънът, нарязаният на ситно лук се запържват в зехтина. Прибавят се обелените и нарязани ситно домати и гъбите, нарязани на половинки...
Пачи крак с боб и зеленчуци във фурнаПачи крак с боб и зеленчуци във фурна
1
Пачият крак с боб и зеленчуци във фурна е много вкусен!...
Медено-билков крем за ръцеМедено-билков крем за ръце
1
Сипваме количеството от 3-те билки в термос и ги заливаме с 1 чаша вряла вода. Престоява 5-7 часа и след това го отцеждаме. Отделно смесваме маслото...
Варени Пилешки КракаВарени Пилешки Крака
Варим на бавен огън под капак, докато краката се сварят добре....
Яхния със свински кракаЯхния със свински крака
Свинските крака се разцепват по дължина и се задушават в 2 лъжици мас....
Попска яхния от свински кракаПопска яхния от свински крака
Разцепваме свинските крака по дължина и ги задушаваме в 2 лъжици мас....
Пилешки Крака със Соев СосПилешки Крака със Соев Сос
Краката почистваме и измиваме много добре. Подсушаваме ги с кухненска хартия....
Мъжка торта от свински кракаМъжка торта от свински крака
Краката се обезкостяват, след което свареното месо и ушите се нарязват на ситно....
Супа от свински крака, уши и джоланСупа от свински крака, уши и джолан
Супата от свински крака, уши и джолан може да се консумира и студена във вид на пача....
Пилешки Крака със Соев Сос и чесънПилешки Крака със Соев Сос и чесън
Така обработените пилешки крака се прехвърлят в плик за печене....
Супа пача от свински крака, уши и опашкиСупа пача от свински крака, уши и опашки
Супата пача от свински крака, уши и опашки е готова....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 8
52
42
32
22
10
Дай твоята оценка: