Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Нарязвам месото на малки парчета и задушавам в мазнината. Прибавям ситно нарязания лук. След като се задушат, прибавям брашното.
Когато то добие...

Почистете и нарежете телешкото бон филе на пържоли. Мариновайте го за половин час с бялото вино, нарязаните магданоз и мащерка, пресованата скилидка...

Ако рецептата ви харесва, опитайте и другите ни рецепти за пачи крак, нашето ризото с гъби или тези вкусни гъби в масло....

1

В малко олио задушете за няколко минути лука и морковите, нарязани на ситно. Към тях прибавете чесъна, гъбите и 1 чаша ориз, предварително добре измит...

Краката се обезкостяват, след което свареното месо и ушите се нарязват на ситно....

Краката почистваме и измиваме много добре. Подсушаваме ги с кухненска хартия....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 8
52
42
32
22
10
Дай твоята оценка: