Gotvach.bg»Избрани Колекции»Консервиране на Гъби Пачи Крак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Стерилизирани гъби пачи кракДоливаме бурканите с вода, затваряме с капачки и варим маринованите гъби поне 1 час може и повече.
Стерилизираните гъби пачи крак са готови....
Задушени гъби Пачи крак
Тази комбинация на гъби с пиле е много популярен специалитет във Франция. Приятно приготвяне!...
Маринован пачи крак
Оставете маринования пачи крак да се охлади и съхранявайте бурканите на тъмно и хладно място....
Пачи КракПачият крак е подходящ за консервиране и сушене. Суши се на открито, без каквито и да е допълнителни обработки....
2
Телешки език с гъби пачи крак
Покриваме с капак и оставяме за 20 минути на тих огън телешкия език с гъби пачи крак....
Задушени гъби пачи крак с чесън
Оставете на котлона гъбите на тиган, докато останат само на мазнина.
Поднесете задушените гъби пачи крак с чесън в масло топли....
Рибена супа с гъби пачи крак
Рибена супа с гъби пачи крак става чудесна и без миди, само с морски дарове и рибни филета!...
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 10
55
43
31
21
10
Дай твоята оценка: