Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пача от Свински уши и Крака
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Прибираме желирана пача от свински уши и крачета в хладилника....

3

Крачката се почистват и измиват. Сваряват се в подсолена вода, заедно с черния пипер, бахара и дафиновия лист. Когато са готови, месото се обезкостява...

Поднесете пачата със зехтин, оцет и хрян.
По същия начин може да направите и пача от свински крака....

1

В подсолена вода сваряваме заедно изчистените (от копитата крака) и измити говежди крачета, свински крачета, уши и опашки....

Обръщаме пачата върху чиния за поднасяне, гарнираме с нарязани на колелца твърдо сварени яйца и поднасяме....

Измиваме краката, ушите и опашките и ги сваряваме в подсолена вода до омекване. Изваждаме и обезкостяваме месото. Прецеждаме бульона....

4
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: