Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Уши с Чесън
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панирани свински ушиВ тенджера с вряща подсолена вода слагаме добре почистените свински уши и варим до омекване....
Сварени свински уши
Премахнете бульона и преместете сварените свински уши в тавичка. Оставете да изстинат и стегнат....
Пълнени свински уши
Премахваме торбичката, стреча и фолиото и нарязваме на филийки пълнените свински уши....
Пресовани свински уши
Ушите, изчистени и добре измити, се режат на половинки. Поставят се в тенджера под налягане. Прибавят се нарязани морковите на колелца, зеленият лук...
Чорба от свински уши
Задължителни подправки към пачата са лют червен пипер и счукан чесън с оцет.
Чорбата от свински уши е готова....
Свински уши на тиган
Щом ушите са готови, отнемаме от котлона и сервираме свински уши на тиган с резен лимон и студена бира или вино....
Свински уши на скараГотовите свински уши слагайте в тенджера с капак и ги поръсвайте по желание с още малко соев сос....
5
Свински уши на фурна
Почистваме и измиваме свинските уши. Сваряваме ги в тенджера с подсолена вода, където сме добавили нарязаните на едро лук, моркови и целина....
Свински уши със зеленчуци
Свинските уши се пърлят, чистят, измиват и сваряват за около 40 минути в леко подсолена вода.
Бульонът се изхвърля....
Страхотно мезе от свински ушиИзмиваме добре и почистваме свинските уши. За мезето използваме хрущялната им половина....
1
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 10
56
42
31
21
10
Дай твоята оценка: