Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Уши с Чесън

Свински Уши с Чесън

Открий всички 22 кулинарни идеи относно свински уши с чесън в Gotvach.bg.
Пикантна чорба от свински ушиПикантна чорба от свински ушиСвинските уши се почистват, пърлят с горелка и измиват добре. Сваряват се в леко подсолена вода за около 50-60 минути....
Вкусни свински уши на скараВкусни свински уши на скара
1
Почистваме и измиваме ушите. Сваряваме ги в подсолена вода дотолкова, че да останат леко твърди, иначе има опасност да се разкашкат. Нарязваме...
Варени свински уши на барбекюВарени свински уши на барбекю
В тенджера поставяме свинските уши. Към тях добавяме дафиновия лист, черния пипер, скилидките чесън и солта....
Боб яхния със свински ушиБоб яхния със свински уши
2
Почистете свинските уши и ги залейте с обилно количество вода. Сварете ги до пълна готовност - около 1 час и 20 минути....
Най-добрите свински уши на скараНай-добрите свински уши на скара
Пекат се и се сервират вкусни свински уши на скара със студена бира по желание. Приятен апетит!...
Пикантни свински уши със соев сосПикантни свински уши със соев сос
3
Пикантните свински уши със соев сос са готови....
Свински уши с балсамико и горчицаСвински уши с балсамико и горчица
Свинските уши с балсамико и горчица са много вкусни....
Свински уши на скара с лукСвински уши на скара с лук
Почистете свинските уши и ги сварете в подсолена вода за около 40 минути. Ушите трябва да са крехки и добре сварени....
Свински уши със сос на фурнаСвински уши със сос на фурна
Свинските уши се измиват хубаво и се сваряват в обилно количество вода заедно с почистените и измити морков и лук....
Боб със свински уши в гювечБоб със свински уши в гювеч
1
Добре почистените свински уши се сваряват във вода до пълна готовност (около 1 час и 20 мин)....
Свински уши в сладко-кисел сосСвински уши в сладко-кисел сос
Така приготвените свински ушички могат да се консумират веднага, след като са поели от соса, или да се пържат или пекат - това зависи кой как ги харесва...
Свински уши в тенджера под наляганеСвински уши в тенджера под налягане
След като е готово за консумиране подлучете с чесън и оцет....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 10
56
42
31
21
10
Дай твоята оценка: