Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Пача
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на домашен кефирТова са тънкостите в приготвянето на домашен кефир....
Приготвяне на домашно ГХИ
Винаги купувам от магазина ГХИ, въпреки че във фризера ми задължително има 500 г поне домашно краве масло.
На скоро обаче моя колежка каза, че...
Пача
Нарежете добре изчистената свинска глава и я сложете да се вари в 2 л вода с малко сол, нарязания лук, ситно нарязани корени за супа и подправките...
Супа пача
Почистете и измийте свинските крака, поставете ги в тенджера със студена и подсолена вода.
Поставете ги на котлона да заврят и добавете нарязаните...
Кето Пача
На слаб огън сваряваме свинската глава, крачета и уши. По време на варенето добавяме дафиновия лист, черния пипер, бахар - 4 зърна и солта.
Щом...
Топла пача
Крачетата се измиват добре, заливат се със студена вода и се варят, докато поомекнат.
Към тях се прибавят лукът, чесънът, дафиновият лист, бахар...
Пача чорбаИзмийте добре свинските крака, уши и опашка, сложете ги в дълбока тенджера и ги залейте с вода. Прибавете разрязан на 2 лук, скилидките на 2 глави...
6
Студена пачаСваряват се месото и крачетата в тенджера под налягане, за да станат по бързо.
След това се начупва месото, слага се в бульона, овкусява се с...
4
Свинска пачаСложете всички продукти - краката, езиците, ушите, сърцата, да се сварят до готовност. Обезкостете свинските крачета, след това обелете езиците....
2
Телешка пачаСервира се с горчица и паста от хрян, която се приготвя от настърган хрян, залят с малко оцет, сол и олио....
1
Странджанска пача
Измиваме краката, ушите и опашките и ги сваряваме в подсолена вода до омекване. Изваждаме и обезкостяваме месото. Прецеждаме бульона.
Отделяме...
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
54
41
32
21
10
Дай твоята оценка: