Gotvach.bg»Избрани Колекции»Готвене на Пача Чорба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

1

6

6

3

Свинската чорба поднесете с оцет, чесън и люти чушки.
Чорбата-трезве от свинска пача е готова....

Готвене на растението, обаче, драстично намалява съдържанието на оксалова киселина в него, което го прави относително безопасно за консумиране в умерени...

Накиснете манатарките в 1 ч.ч. гореща вода за 15 минути. Задушете лука в маслото и малко сол. Добавете нарязаните целина, морков и чесъна, задушете...

Измийте листата лопуш със студена вода. Оставете го да се отцеди, а в това време загрейте мазнината и запържете ситно нарязаните лук и чесън. Когато...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: