Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пача Чорба Българска Национална Кухня
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пача чорбаПача пача чорбата се застройва с разбитите яйца с оцета. Прибавя се и 2 с.л. счукан чесън (по желание)....
6
ПачаПача чорба от свински крачетаЗапържете в олиото червения пипер и го сипете в чорбата.
Поднесете пачата гореща, поръсена със лют червен пипер, счукан чесън и оцет на вкус....
6
Пикантна свинска чорба - пачаСервираме пачата със счукан чесън в оцет и лют едро смлян пипер.
Пикантната свинска чорба - пача е готова....
3
Българска мусакаВ маслото се задушават нарязаните на ситно морков, чушка и лук. Слага се месото и се разтрива с вилица, докато стане на трохи.
Добавят се обелените...
2
Българска пицаНай-напред пригответе съставките за пълнежа, като вместо шунка или салам може да използвате 10-12 филета аншоа или друг вид консервирана в масло риба...
1
Българска лазаняЛукът и морковът се режат много на ситно. Най-добре ако имате чопър, да го използвате за тази работа.
Зеленчуците се слагат в тиган с малко мазнина...
1
Българска шунка
Залейте свинското филе със зелевия сок.
Сложете го да се вари с подправките до готовност.
След като уври, се отцежда, нарязва се и се поднася...
Чорба-трезве от свинска пача
Свинската чорба поднесете с оцет, чесън и люти чушки.
Чорбата-трезве от свинска пача е готова....
Българска Добуш тортаЗадължително я оставете да престои до следващия ден, преди да разрежете българска Добуш торта....
3
Рейтинг
4
Общо гласували: 10
54
43
32
21
10
Дай твоята оценка: