Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Българска Добуш тортаЗадължително я оставете да престои до следващия ден, преди да разрежете българска Добуш торта....
Сочна българска пица
Активира се маята, като се разтваря в топла вода със захарта.
С останалите продукти и бухналата мая се замесва средно меко тесто.
Покрива се...
Пържола Българска планинаВ чиния слагаме по една пържола, в/у нея редим резенчета доматки, наситнен магданоз и рендосано сирене - получаваме българския трибагреник....
5
Традиционна българска закускаВ киселото мляко се разбърква содата за хляб, солта и захарта да шупне.
Сипва се с средата на брашното и замесваме меко нелепнещо тесто. Покрива...
3
Кюфтета Българска плескавица
Мляното месо се омесва с подправките и настъргания кашкавал и се оставя да престои няколко часа в хладилника.
Оформят се кюфтета и се пекат на...
Традиционна българска мусакаНека сега приготвим обичаната българска мусака, така както я знам от моята баба:
Нарежете лука, чушката и моркова на ситно....
29
Пача
Прецедете сварената пача и обезкостете главата. Сложете прецедената чорба да се вари заедно с оцет и чесън на вкус....
Българска традиционна млечна салата
Българската традиционна млечна салата се поднася отгоре поръсена с копър и смлени орехи....
Българска пица с кайма
Разбърква се сухата мая в топло прясно мляко, изсипва се в кладенчето на брашното, направено в средата. Добавя се сол, зехтин, яйцето и се разбърква...
Агнешка пача
Обръщаме пачата върху чиния за поднасяне, гарнираме с нарязани на колелца твърдо сварени яйца и поднасяме....
Рейтинг
4
Общо гласували: 10
54
43
32
21
10
Дай твоята оценка: