Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Пача

Приготвяне на Пача

Открий всички 22 кулинарни идеи за приготвяне на пача в Gotvach.bg.
Агнешка пачаАгнешка пачаНарязваме агнешката плешка на парчета и я варим в подсолена вода, в която сме прибавили също така обелените скилидки чесън и морковите, нарязани на...
Традиционна желирана пачаТрадиционна желирана пача
Традицията за празника и трапезата, която се приготвя на Васильовден, е доста разнообразна в различните етнографски области на страната....
Традиционна топла ПачаТрадиционна топла Пача
1
Една от характерните български супи, особено любима на мъжете, присъствала в бита на нашия народ. Почистените, измити и изкиснати във вода субпродукти...
Студена свинска пачаСтудена свинска пача
Свинските крачета и уши се почистват и измиват добре. Поставят се в подходяща тенджера, осоляват се и се заливат с достатъчно количество вода,...
Пача със зеленчуциПача със зеленчуци
В тенджера сваряваме месото заедно с крачетата. Щом водата заври, пускаме дафиновия лист, черния пипер, бахара, морковите. Щом се сварят, отделяме...
Селска свинска пачаСелска свинска пача
В тенджера слагаме продуктите да се сварят до готовност. Свинския език обелваме и накъсваме, крачетата обезкостяваме, ушите нарязваме на тънки...
Пача с фасулПача с фасул
Сварете в малко вода крачетата и джоланчето с корените и черния пипер. Отделете месото от костите. В купички разпределете фасула, шарен или черен...
Свинска пача супаСвинска пача супа
3
Сложете глава в тенджера под налягане да се свари за около 3 часа със сол на вкус. Трябва месото да се отдели от костите. Нарежете месото на дребни...
Пача с джоланПача с джолан
1
В по-голям съд слагаме джолана, крачетата, месото, солта и заливаме с 4 литра вода. Варим около 3 часа докато водата остане на половина. Изваждаме...
Овнешка супа пачаОвнешка супа пача
Варим в подсолена вода овнешко месо от ребрата или овнешки кокали, на които сме обрали част от месото. Когато месото омекне добре, отделяме го...
Пача по ДобруджанскиПача по Добруджански
Използваме почистени уши и крака на прасе. Слагаме вода в тенджерка на котлона с щипка кол и ги варим до готовност. Проверяваме дали са се сварили...
Топла свинска пачаТопла свинска пача
Измийте добре краката, опашката и ушите и ги сварете в подсолена вода заедно с морковите, лука, целината и дафиновия лист. Отделете месото от...

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
54
41
32
21
10
Дай твоята оценка: