Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешка пачаНарязваме агнешката плешка на парчета и я варим в подсолена вода, в която сме прибавили също така обелените скилидки чесън и морковите, нарязани на...
Традиционна желирана пача
Традицията за празника и трапезата, която се приготвя на Васильовден, е доста разнообразна в различните етнографски области на страната....
Традиционна топла ПачаЕдна от характерните български супи, особено любима на мъжете, присъствала в бита на нашия народ.
Почистените, измити и изкиснати във вода субпродукти...
1
Студена свинска пача
Свинските крачета и уши се почистват и измиват добре.
Поставят се в подходяща тенджера, осоляват се и се заливат с достатъчно количество вода,...
Пача със зеленчуци
В тенджера сваряваме месото заедно с крачетата.
Щом водата заври, пускаме дафиновия лист, черния пипер, бахара, морковите.
Щом се сварят, отделяме...
Селска свинска пача
В тенджера слагаме продуктите да се сварят до готовност.
Свинския език обелваме и накъсваме, крачетата обезкостяваме, ушите нарязваме на тънки...
Пача с фасул
Сварете в малко вода крачетата и джоланчето с корените и черния пипер. Отделете месото от костите.
В купички разпределете фасула, шарен или черен...
Свинска пача супаСложете глава в тенджера под налягане да се свари за около 3 часа със сол на вкус. Трябва месото да се отдели от костите. Нарежете месото на дребни...
3
Пача с джоланВ по-голям съд слагаме джолана, крачетата, месото, солта и заливаме с 4 литра вода.
Варим около 3 часа докато водата остане на половина. Изваждаме...
1
Овнешка супа пача
Варим в подсолена вода овнешко месо от ребрата или овнешки кокали, на които сме обрали част от месото.
Когато месото омекне добре, отделяме го...
Пача по Добруджански
Използваме почистени уши и крака на прасе. Слагаме вода в тенджерка на котлона с щипка кол и ги варим до готовност. Проверяваме дали са се сварили...
Топла свинска пача
Измийте добре краката, опашката и ушите и ги сварете в подсолена вода заедно с морковите, лука, целината и дафиновия лист.
Отделете месото от...
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
54
41
32
21
10
Дай твоята оценка: