Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Пача

Приготвяне на Пача

Открий всички 22 кулинарни идеи за приготвяне на пача в Gotvach.bg.
Свинска пачаСвинска пачаСложете всички продукти - краката, езиците, ушите, сърцата, да се сварят до готовност. Обезкостете свинските крачета, след това обелете езиците....
Традиционна желирана пачаТрадиционна желирана пача
Традицията за празника и трапезата, която се приготвя на Васильовден, е доста разнообразна в различните етнографски области на страната....
Традиционна топла ПачаТрадиционна топла Пача
1
Една от характерните български супи, особено любима на мъжете, присъствала в бита на нашия народ. Почистените, измити и изкиснати във вода субпродукти...
Пача със зеленчуциПача със зеленчуци
В тенджера сваряваме месото заедно с крачетата. Щом водата заври, пускаме дафиновия лист, черния пипер, бахара, морковите. Щом се сварят, отделяме...
Селска свинска пачаСелска свинска пача
В тенджера слагаме продуктите да се сварят до готовност. Свинския език обелваме и накъсваме, крачетата обезкостяваме, ушите нарязваме на тънки...
Селска супа пачаСелска супа пача
Свински крачета се измиват добре на течаща вода. Поставят се в дълбока тенджера, заливат се със студена вода, прибавя се дафинов лист. Нарязана глава...
Студена свинска пачаСтудена свинска пача
Свинските крачета и уши се почистват и измиват добре. Поставят се в подходяща тенджера, осоляват се и се заливат с достатъчно количество вода,...
Нашенска Свинска ПачаНашенска Свинска Пача
Свинските крачета и ушите се почистват и се измиват. Слагат се в тенджера, заливат се с вода и се слага една супена лъжица сол. Варят се до пълна...
Пача в БурканиПача в Буркани
Сваряваме крачетата, ушите и кокалите. Във водата, след като заври заедно с месата, пускаме черния пипер, дафиновия лист, бахара и солта. След...
Овнешка супа пачаОвнешка супа пача
Варим в подсолена вода овнешко месо от ребрата или овнешки кокали, на които сме обрали част от месото. Когато месото омекне добре, отделяме го...
Пача с фасулПача с фасул
Сварете в малко вода крачетата и джоланчето с корените и черния пипер. Отделете месото от костите. В купички разпределете фасула, шарен или черен...
Топла свинска пачаТопла свинска пача
Измийте добре краката, опашката и ушите и ги сварете в подсолена вода заедно с морковите, лука, целината и дафиновия лист. Отделете месото от...

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
54
41
32
21
10
Дай твоята оценка: