Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Икономичен Тутманик

Икономичен Тутманик

Разгледай всички 24 подбрани съвети за икономичен тутманик в Gotvach.bg.
Тутманик с кисело млякоТутманик с кисело млякоРазбиват се трите яйца и към тях се прибавят млякото, в което е разтворена содата, мазнината, сиренето и брашното. Полученото средно твърдо тесто...
Бабин тутманик с извараБабин тутманик с извара
5
Изпичаме втасалият тутманик във фурна при умерена температура....
Карнобатски тутманик с кашкавалКарнобатски тутманик с кашкавал
Размиваме маята в малко хладка вода. Прибавяме около 2 с.л. брашно и приготвяме каша, която оставяме да втаса. Замесваме меко тесто, като към пресятото...
Тутманик в Crock-potТутманик в Crock-pot
Сервираме нашия лесен и вкусен тутманик в Crock-pot....
Бърз тутманик в хлебопекарнаБърз тутманик в хлебопекарна
Бързият тутманик в хлебопекарна е готов....
Многослоест тутманик с плънкаМногослоест тутманик с плънка
След като е готов тутманика намазваме с разбитото яйце и поръсваме със сусама и маковото семе. Печем в предварително загрята фурна до готовност....
Вкусен тутманик с маяВкусен тутманик с мая
1
Брашното се пресява и се прави кладенче по средата. Във водата се разтварят олиото, солта, захарта и маята и се изсипват по малко в брашното, като...
Тутманик с лимецово брашноТутманик с лимецово брашно
Тутманикът се пече на 220 градуса до готовност....
Хрупкав тутманик с пръжкиХрупкав тутманик с пръжки
Готовият тутманик се поръсва с вода и се завива с хартия, а върху нея и кърпа. Оставя се за десетина минути, за да си "почине"....
Въздушен тутманик с масВъздушен тутманик с мас
Завивам на охлюв и оставям в тавата, в която ще пека тутманика, за 1 час да удвои обема си....
Уникален тутманик в хлебопекарнаУникален тутманик в хлебопекарна
9
Невероятен тутманик!...
Тутманик с царевично брашноТутманик с царевично брашно
Последните 10 мин. поръсете тутманика с настъргания кашкавал. Поднесете този тутманик с царевично брашно за закуска....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
51
46
31
21
10
Дай твоята оценка: