Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тутманик с фини кори
Тутманикът се пече се на 180 градуса за 25-30 минути.
Тутманикът с фини кори е много вкусен....
Сусамен тутманик с кашкавал
Извадете, нарежете и хапнете за закуска бъркан тутманик със сирене и кашкавал.
Добър апетит!...
Тутманик с царевично брашно
Последните 10 мин. поръсете тутманика с настъргания кашкавал.
Поднесете този тутманик с царевично брашно за закуска....
Вкусен тутманик с маяБрашното се пресява и се прави кладенче по средата. Във водата се разтварят олиото, солта, захарта и маята и се изсипват по малко в брашното, като...
1
Овчарски тутманик с праз
Разбийте жълтъка с няколко капки олио и намажете отгоре тутманика. По желание може да поръсите със сусам....
Хрупкав тутманик с пръжки
Готовият тутманик се поръсва с вода и се завива с хартия, а върху нея и кърпа. Оставя се за десетина минути, за да си "почине"....
Многослоест тутманик с плънка
След като е готов тутманика намазваме с разбитото яйце и поръсваме със сусама и маковото семе. Печем в предварително загрята фурна до готовност....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
51
46
31
21
10
Дай твоята оценка: