Gotvach.bg»Избрани Колекции»Икономичен Сладкиш Зебра
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Икономичен Сладкиш Зебра

Икономичен Сладкиш Зебра

Открий всички 12 подбрани съвети относно икономичен сладкиш зебра в Gotvach.bg.
Сладкиш ЗебраСладкиш ЗебраСладкишът Зебра е готов....
Икономичен сладкиш ФантазияИкономичен сладкиш Фантазия
4
Готовият сладкиш се оставя за една нощ в хладилника. Икономичният сладкиш Фантазия е готов....
Шоколадов сладкиш ЗебраШоколадов сладкиш Зебра
Поръсете с черен шоколад и оставете шоколадовия сладкиш в хладилника за 1 час. Шоколадовият сладкиш Зебра е готов....
Икономичен сладкиш с орехиИкономичен сладкиш с орехи
5
Сладкишът се пече в добре намазана с олио и брашно тава на температура от 180 до 200 градуса. Икономичният сладкиш с орехи е готов....
Икономичен сладкиш без яйцаИкономичен сладкиш без яйца
5
Да се внимава при печенето да не изгори, ако използвате тъмно сладко, тъй като тестото е тъмно на цвят. Икономичният сладкиш без яйца е готов....
Икономичен сладкиш с извараИкономичен сладкиш с извара
Много вкусен, лесен и приятен десерт е този икономичен сладкиш с извара. Да Ви е сладко....
Икономичен сладкиш с компотИкономичен сладкиш с компот
Плодовете от компота за нашия сладкиш с компот се отцеждат в гевгир и сокът се запазва....
Икономичен сладкиш с хлябИкономичен сладкиш с хляб
Имате страхотен икономичен сладкиш с хляб, които може да поднесете с ванилов сос или със сладко....
Икономичен сладкиш с ябълкиИкономичен сладкиш с ябълки
1
Изсипете сместа за ябълковия сладкиш във форма за печене с диаметър 20 см....
Икономичен сладкиш с черешиИкономичен сладкиш с череши
Яйцата и захарта се разбиват с телена бъркалка, колкото да се обединят добре, без да се постига пухкавост. Всички останали продукти се прибавят последователно...
Икономичен сладкиш с глазураИкономичен сладкиш с глазура
Конфитюрът се разбива със содата и се оставя в хладилника за 20 мин. После се прибавя по малко от брашното и водата, след тях захарта, като се бърка...
Сладкиш Цветна зебраСладкиш Цветна зебра
В дълбока купа се разбиват яйцата със захарта и след това се добавят олиото и есенциите от ванилия и ром - разбърква се. Прибавят се брашното...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
52
42
34
20
10
Дай твоята оценка: