Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пъстърва с доматиСитно настърганият лук се задушава в 1 супена лъжица мазнина, прибавят се нарязани домати и се задушават 5 минути. Ястието се подправя със сол, пипер...
Пъстърва с орехи
Намалете силата на огъня и прибавете натрошените на ситно орехови ядки, копър и сол на вкус....
Пъстърва с гъбиИзмийте пъстървите, подсушете ги и ги овкусете със сол и черен пипер. Наредете ги в намазана с мазнина тавичка.
Около рибите наредете нарязаните...
3
Пъстърва по лопушански
През това време може да сварите картофите и да направите гарнитурата от картофена салата, с която се поднасят печените пъстърви....
Пъстърва по канадски
Сосът се оставя да заври, след което се сваля от котлона и се прецежда. С него се залива рибата....
Пъстърва по Норвежки
Пъстървата се обезкостява, като откъм гърба се реже от двете страни на гръбнака и той се отстранява, така че да се запази опашката и главата на рибата...
Пъстърва по френски
Пъстървата се отцежда и се слага върху картофеното канапе. Рибата се полива със соса с гъбите и лука. Поръсва се с розмарин....
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
51
44
31
20
10
Дай твоята оценка: